Bielsa, "optimista" respecte a un "acord de progrés" en la Diputació: "Les negociacions continuen"

Guardar

L'alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, durant un ple de la Diputació de València
L'alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, durant un ple de la Diputació de València

El candidat socialista a presidir la Diputació de València, Carlos Fernández Bielsa, s'ha mostrat "optimista" davant la possibilitat d'arribar a un "acord de progrés" per a dirigir la corporació provincial "enfront del govern de PP i Vox".

En aquest sentit, ha assegurat que "les negociacions continuen", perquè el seu partit continua intentant arribar a un acord amb Ens Uneix --formació liderada per l'expresident de la Diputació amb el PSPV i ara alcalde d'Ontinyent, Jorge Rodríguez--, que dijous passat va anunciar que no donarà suport ni al candidat del PP, Vicente Mompó, ni a Bielsa i que votarà per la seua candidata, Natàlia Enguix, el ple d'inici de legislatura en la Diputació fixat per a aquest divendres 14 de juliol.

Així s'ha manifestat Bielsa aquest dilluns, en declaracions als mitjans de comunicació, després d'assistir a Antella a la concentració de rebuig per l'assassinat d'una dona en aquesta localitat víctima de violència masclista.

"Jo confie que en els pròxims dies aconseguim arribar a un acord de progrés perquè la Diputació de València siga una institució útil per a defensar polítiques que beneficien a la societat valenciana", ha ressaltat.

Bielsa ha assenyalat que busquen un acord que "val fonamentalment per impulsar polítiques que defensen la igualtat, que lluiten contra la violència de gènere, que donen suport a la cultura lliure, que donen suport al municipalisme i la lluita contra la despoblació en els municipis de l'interior".

"Volem continuar impulsant aquesta Diputació per a la gent, que faça polítiques per a les persones, que defense la justícia social, la igualtat, la diversitat en moments tan difícils com estem vivint hui dia", ha conclòs.

Destacats