Bielsa dona entrada en la llista del PSPV de Mislata a dirigents socials "per a construir una candidatura de ciutat"

Guardar

Carlos F. Bielsa, nou secretari general del PSPV a la província de València.
Carlos F. Bielsa, nou secretari general del PSPV a la província de València.

Els socialistes de Mislata han aprovat la seua candidatura electoral per a 2023, una llista de persones que integra un terç de perfils nous en llocs d'eixida. I que a més suma a persones independents, representants veïnals com el president de l'Associació Cultural Andalusa (Antonio Miguel Pérez), o una fallera molt coneguda a la ciutat, mare de la xiqueta que forma part de la cort d'honor infantil de València 2023, de la comissió Padre Santonja-Cardenal Benlloch (María José Romero).

Destaquen també entre les incorporacions els representants d'associacions veïnals, de dones, presidents de penyes, de clavàries, de persones majors, clubs esportius i col·lectius educatius. Entre els joves, destaca la presència en la llista de la vicepresidenta del Consell de la Joventut, Irene Carrasco. A més, cinc membres de la llista són menors de 30 anys.

A més, com va avançar l'alcalde, Carlos Fernández Bielsa, l'artista de prestigi internacional, Miquel Navarro, s'ha sumat a la candidatura i tanca la llista, com a senyal de suport a aquest equip de persones que lideraran un projecte de futur per a Mislata, i que inclou l'execució del seu taller-museu, que es convertirà en un espai d'avantguarda i posarà a Mislata en el mapa nacional de l'art contemporani.

La candidatura consolida en els seus primers llocs als quatre tinents d'alcalde actuals, on María Luisa Martínez Mora, directora general de Ports, Aeroports i Costes de la Generalitat, continuarà de número dos i serà novament vicealcaldessa de Mislata.

Segons ha explicat l'alcalde, "és una candidatura de ciutat, de suma, d'unitat i fortalesa entorn d'un model de ciutat que funciona. I estic intensament agraït a tots els col·lectius que s'han volgut sumar pel suport i la confiança".

Destacats