Bielsa creu que PSPV eixirà "més fort" del Congrés: "S'han sumat tots els que han volgut treballar"

"Som un equip de suma, valent i compromés que volem millorar la vida de la gent", ha destacat

Guardar

El nou secretari general del PSPV PSOE de la província de València, Carlos Fernández Bielsa, al costat de la Ministra de Ciència, Diana Morant
El nou secretari general del PSPV PSOE de la província de València, Carlos Fernández Bielsa, al costat de la Ministra de Ciència, Diana Morant

El nou secretari general del PSPV-PSOE de la província de València, Carlos Fernández Bielsa, ha considerat que la formació eixirà "més forta" del 4t Congrés Provincial que se celebra aquest cap de setmana i ha assenyalat que al seu projecte "s'ha sumat tota la gent que ha volgut treballar".

El també alcalde de Mislata (València) i vicepresident de la Diputació de València, en declaracions als mitjans abans de l'inici del conclave, que se celebra aquest cap de setmana a València, ha apostat pel municipalisme com a "mur de contenció de la dreta" i ha assegurat que la "victòria socialista de 2023 comença en aquest congrés".

"Som un equip de suma, valent i compromés que volem millorar la vida de la gent, i per a això estem ací, per a impulsar polítiques per a millorar la societat", ha expressat, al mateix temps que ha animat a afrontar el Congrés "amb valentia" i amb "la mirada posada en les eleccions municipals de 2023".

Preguntat per la integració de la candidatura de Mercedes Caballero --a la qual es va imposar en les primàries amb un 78,84 % dels vots, enfront del 19,88% de Caballero--, Fernández Bielsa ha assegurat que, "per descomptat", al seu projecte "s'ha sumat tota la gent que ha volgut treballar". "Hui anem a eixir molt més forts per a afrontar tots els reptes", ha finalitzat.

Destacats