Belén Hoyo: "Fer un turisme competitiu no passa per crear noves figures fiscals"

La presidenta del Comité Electoral del PP participa a Gandia en la campanya informativa del PP per a baixar la factura de la llum

Guardar

La presidenta del Comité Electoral del PP, Belén Hoyo
La presidenta del Comité Electoral del PP, Belén Hoyo

La presidenta del Comité Electoral del PP, Belén Hoyo, ha advertit que "fer un turisme competitiu no passa per crear noves figures fiscals com fan Puig i Sánchez". Hoyo ha realitzat aquestes declaracions a Gandia on ha participat, acompanyada del president local del partit Víctor Soler, en una carpa informativa per a explicar la reforma del PP per a baixar la factura de la llum.

Belén Hoyo ha assenyalat que "enfront d'una societat civil que es desperta cada matí per traure el seu negoci o família avance, tenim un govern inútil per a resoldre els problemes dels ciutadans. Tenim un govern sense ambició, que no és capaç de liderar un país que té ser referent. Tenim un president negacionista de la realitat d'Espanya".

La també diputada nacional ha explicat que "el turisme prepandèmia generava un 13% de la nostra ocupació i representava un 12% per al nostre PIB. És un pilar fonamental per a la Comunitat Valenciana i també per a Espanya. Per això és important que cresca la demanda i fer un turisme competitiu i atractiu, però això no passa per crear noves figures fiscals".

Hoyo ha indicat que "des de Gandia volem deixar ben clar el nostre rotund no a les taxes turístiques, no a l'afany recaptatori del govern que arrasa amb tot i no a l'estómac fiscal insaciable de Pedro Sánchez i de Ximo Puig".

"Deixen a l'estacada al sector serveis"

Per això, Belén Hoyo ha assenyalat que "és fonamental que canvie el govern per un que siga conscient de les necessitats de la gent. Estan deixant a l'estacada no sols al sector serveis sinó també al de l'agricultura i la indústria que l'estan passant molt malament. Els tres sectors estan ofegats pel govern amb els seus impostos. No sols pateixen pels impostos i la situació conjuntural sanitària que vivim sinó també una enorme inflació, pujada d'impostos, del preu de la llum que s'està convertint en un luxe i això no és possible. El govern de Sánchez ha incomplit la seua promesa d'equiparar el preu de la llum a 2018. Queden cinc dies perquè acabe el mes i l'any i no l'ha fet. NO sabem qui assumirà aqueixa responsabilitat. El govern va pel camí equivocat".

Finalment, Belén Hoyo ha indicat que "necessitem un govern que done respostes com les que proposa el PP per a baixar la factura de la llum. Eliminar l'impost a la generació, reduir l'IVA al 4%. A més, aquells costos que no tinguen a veure amb l'electricitat i que graven la factura han de ser sumits pel govern en els PGE. El govern és una barrera per a la nostra economia i si no saben el que han de fer és anar-se'n".

Arxivat a:

Destacats