Beatriz Gascó: "Compromís i el PSOE posen el ventilador per a tapar la seua mala gestió en el procés d'adjudicació de places"

La portaveu d'Educació del GPP, Beatriz Gascó, assenyala que "demostrarem en Les Corts la falta de planificació, desistiment de funcions, nul·la gestió i la multitud d'errors comesos pel Botánic en el procés d'adjudicació"

Guardar

 La portaveu d'Educació del GPP, Beatriz Gascó
La portaveu d'Educació del GPP, Beatriz Gascó

Beatriz Gascó ha indicat que "Compromís i el PSOE posen el ventilador per a tapar la seua mala gestió en el procés d'adjudicació de places".

La Portaveu d'Educació ha eixit al pas de les acusacions de Miquel Soler sobre el procés d'adjudicació i li ha replicat a Soler que "l'anterior equip no va poder deixar el treball fet quan la informació del Ministeri per al procés d'adjudicació de places va finalitzar el dia 1 d'agost, les notes de les oposicions no van estar fins al 31 de juliol i els responsables se'n van anar abans".

"A més, un informe tècnic de la direcció general de tecnologies assenyala que la plataforma no ha sigut testada ni actualitzada i no ha tingut els informes de qualitat pertinents. Això és una afirmació tècnica. El senyor Soler va en contra dels funcionaris als quals diu defensar. La plataforma no ha funcionat, a més de per obsoleta, perquè no van introduir els nous procediments de docents", ha afegit.

Gascó ha assenyalat que "Miguel Soler té un afany de protagonisme que no és normal. Ha d'assimilar la seua nova situació. Continua mantenint reunions com si gens quan ha deixat de ser secretari autonòmic i no és el màxim sabedor de l'educació valenciana. Està obsolet. Dona lliçons de bon fer i, no obstant això, durant els seus huit anys de legislatura, Educació ha tingut més de seixanta sentències en contra. L'última, per una decisió personal seua, va ser la d'imposar els àmbits educatius: un nyap sense precedents que va trastocar l'anterior curs escolar, havent de refer tota la planificació per un antull del llavors secretari autonòmic. No pot donar lliçons quan és un perill per a la comunitat educativa".

Gascó ha recordat que "Miquel Soler és el màxim responsable del caos d'aquesta situació. El que ha de fer és apartar-se de l'educació valenciana d'una vegada. En lloc d'amenaçar han d'assumir la responsabilitat de la seua nefasta gestió. Hauria de demanar perdó a la comunitat educativa. Des del PP no consentirem que es pose el ventilador perquè els dirigents de Compromís i del PSOE queden indemnes d'una mala gestió".

Així mateix, la portaveu popular ha indicat que "a través de totes les iniciatives parlamentàries necessàries que presentarà el PP i amb els informes tècnics, es demostrarà la falta de planificació, el desistiment de funcions, la seua nul·la gestió i la multitud d'errors comesos pel Botánic en el procés d'adjudicació".

Finalment, respecte a la petició d'una comissió d'investigació en les Corts per part de Compromís, Gascó ha assenyalat que "si té qualsevol dubte del procés d'adjudicació estan tardant a anar als tribunals. Ha sigut un procés totalment transparent en el qual de forma diària tota la informació se li donava els sindicats per a la seua revisió. Si algú té el menor indici d'irregularitat, que acusament amb proves i es vaja a un jutjat".

Arxivat a:

Destacats