Bastidas recorda que "Sánchez ens deu prop de 3.000 milions per a poder fer front al sistema de dependència en la Comunitat Valenciana"

Guardar

La portaveu de política social del GPP i vicesecretària de política social del GPP, Elena Bastidas
La portaveu de política social del GPP i vicesecretària de política social del GPP, Elena Bastidas

La portaveu de política social del GPP i vicesecretària de política social del GPP, Elena Bastidas, ha recordat que "Pedro Sánchez ens continua devent prop de 3.000 milions d'euros per a poder fer front al sistema de dependència en la Comunitat Valenciana".

Així la diputada popular ha explicat que "el Consell de Mazón ha fet un esforç molt important durant estos mesos i ha superat en termini els 152.000 valencians atesos pel sistema de dependència, quasi 5.000 persones més que en el mes de gener passat i reduint el temps d'espera a la meitat del qual existia en 2020. Ara el temps d'espera per a rebre el certificat és de 204 dies".

Elena Bastidas ha assegurat que "en política social, este Consell ha hagut de desfer malifetes heretades del Botànic i impulsar molts projectes que estaven completament oblidats".

"El Consell de Botànic deixe en dependència una llista d'espera de més de 13.000 persones, oblidant-se de les seues necessitats i abandonant a les seues famílies. Van anunciar que en 2022 acabarien amb la llista d'espera i no ho van complir per falta de gestió", ha assenyalat Bastidas.

La diputada popular ha explicat que "este Consell ha hagut de fer front a dues ampliacions de crèdit, de 39,5 i 22 milions d'euros per a poder revertir esta situació i invertir la tendència que existia en els últims mesos de la passada legislatura".

"Ara hi ha menys autobombo i més treball. Menys paraules i més fets i això és que està ocorrent ara amb este Consell compromés amb les polítiques socials".

Elena Bastidas ha lamentat que "la Comunitat Valenciana no està entre les prioritats del Pedro Sánchez. Ens deu el 50% de la dependència. Està més preocupat per agradar als que li mantenen en la butaca que a governar per als que més el necessiten".

Arxivat a:

Destacats