Bastidas: "Puig ha de deixar de jugar a la distracció amb la residència de majors de Carlet"

Guardar

La portaveu adjunta del GPP i sotssecretària de Política Social del PPCV, Elena Bastidas
La portaveu adjunta del GPP i sotssecretària de Política Social del PPCV, Elena Bastidas

La portaveu adjunta del GPP i sotssecretària de Política Social del PPCV, Elena Bastidas, ha reclamat al Consell de Puig que la residència pública de Tercera Edat de Carlet "continue sent exclusivament per a majors i que es duguen a terme les inversions necessàries per a garantir la confortabilitat i les necessitats que tenen els nostres majors". "No poden continuar enganyant la gent", ha assenyalat.

Bastidas ha assegurat que "després de reclamar tant per part del Grup Popular en Les Corts com del PP a l'Ajuntament de Carlet que es duguen a terme les actuacions i les inversions necessàries per a millorar i modernitzar aquesta residència pública de majors, la vicepresidenta Mas anuncia un paquet d'inversions, però no deixa clar quins seran els usuaris finals de la residència. Estan jugant a la distracció i no deixen clar quins seran els perfils dels usuaris que podran ingressar en aquesta residència".

"Per aquesta raó, des del PPCV volem deixar clar que pel bé dels majors que allí es troben és fonamental que continue sent una residència de la tercera edat i que no s'incorporen altres usos que no seran adequats per al benestar dels usuaris actuals", ha assenyalat.

La portaveu adjunta del GPP ha assegurat que la residència de majors de Carlet "no ha sigut mai una prioritat per al Consell de Puig". "En aquests huit anys de govern la inversió ha sigut mínima en la residència pública més gran que hi ha en la Comunitat Valenciana", ha lamentat.

En aquest sentit, Bastidas ha asseverat que "no existeix per part d'aquest Consell un compromís pressupostari seriós per a escometre les actuacions urgents que necessita la residència. De nou assistim a anuncis per part d'aquest Consell, però que després no estan traslladats a la realitat del pressupost per a poder ser executats".

Arxivat a:

Destacats