Bastidas (PP): "Més prompte que tard solucionarem aquest dolorosíssim episodi"

Guardar

Les diputades del PP Elena Bastidas i Eva Ortiz, a Les Corts
Les diputades del PP Elena Bastidas i Eva Ortiz, a Les Corts

La portaveu adjunta del grup 'popular' en Les Corts Elena Bastidas ha defensat aquest divendres que "el PP és un gran partit", un partit "de govern", i ha assegurat que confia en el "bon fer" dels seus dirigents.

"Més prompte que tard solucionarem aquest dolorosíssim episodi", ha confiat davant la crisi oberta entre 'Gènova' i la presidenta madrilenya, Isabel Díaz Ayuso. Aquest dijous, tant el president del PPCV com la 'número dos', Carlos Mazón i M. José Catalá, es van posicionar a favor del líder del PP, Pablo Casado.

Bastidas, en declaracions facilitades pel PPCV, ha afirmat que el PP és el principal partit de l'oposició i "és partit de govern", recalcant que els valencians li van encarregar fiscalitzar l'acció del "tripartit d'esquerres" que governa en la Comunitat, compost per PSPV, Compromís i Unides Podem.

Ha apuntat sobre aquest tema les condemnes judicials a la Conselleria de Sanitat per desprotegir als professionals a l'inici de la pandèmia, així com "totes les condemnes que atresora Mónica Oltra --vicepresidenta i consellera d'igualtat-- per la seua nefasta gestió" o "les subvencions irregulars concedides a l'imputat germà de Ximo Puig --president de la Generalitat--, que està sota sospita".

"El PP és un gran partit i confie en el bon fer dels nostres dirigents", ha insistit, per a afegir que espera que "més prompte que tard" es resolga la crisi interna per la qual la direcció nacional ha anunciat un expedient informatiu a Ayuso.

Dit això, Bastidas ha advertit que no toleraran que "els dirigents de l'esquerra interferisquen en aquest procés intern", com ha assenyalat que tampoc el PP interfereix en els congressos d'aquests partits. El Partit Popular, ha resolt, està "ocupat i preocupat" a millorar la qualitat de vida de "tots i cadascun dels valencians".

Destacats