Bastidas: "Oltra incompleix, no acaba amb la llista d'espera de dependència en la qual hi ha quasi 14.000 valencians"

Afirma que "Oltra té parades més de 25.000 reclamacions de responsabilitat patrimonial que ja deurien estar totalment resoltes"

Guardar

La portaveu adjunta del GPP i sotssecretària de polítiques socials del PPCV, Elena Bastidas
La portaveu adjunta del GPP i sotssecretària de polítiques socials del PPCV, Elena Bastidas

La Portaveu adjunta del GPP i Sotssecretària de Política Social del PPCV, Elena Bastidas, ha denunciat hui que "Oltra incompleix la seua promesa d'acabar amb la llista d'espera en dependència en la qual en l'actualitat hi ha prop de 14.000 valencians".

Bastidas ha afirmat que la vicepresidenta es va comprometre al fet que "a principis de l'any 2022 s'acabaria amb la llista d'espera de la dependència i de nou no ha complit amb la seua promesa i la llista continua sent escandalosa".

La portaveu adjunta del GPP ha assegurat que "a més de 4.408 persones que van morir sense ser ateses les seues peticions per a entrar en el sistema de la dependència, s'uneixen els 14.000 expedients de morts i que els seus hereus continuen esperant rebre l'ajuda a la qual tenia dret el seu familiar".

Elena Bastidas ha lamentat que "la Comunitat Valenciana seguisca a la cua en concessió de prestacions a la dependència de les persones que tenen dret".

"A la nefasta gestió de menors, s'uneix la poca diligència en matèria de dependència. No sabem molt bé al fet que es dedica Oltra, però per descomptat quan coneixem aquestes dades tenim clar que no està en la gestió de les seues competències", ha asseverat.

Bastidas ha reiterat que "Oltra cada dia està més incapacitada per a estar al capdavant de les polítiques socials de la Comunitat Valenciana. Els més vulnerables necessiten que es gestione i que es done solució ràpida als seus problemes. No poden esperar que Oltra tinga ganes de posar-se a gestionar. L'emergència social en el nostre territori és un clam i la consellera competent desapareguda".

"A aquestes xifres, que ja són preocupants, s'uneix les més de 3.000 persones que estan a l'espera que siguen compensades les seues minoracions o les més de 7.000 que esperen els diners del copagament", ha informat Bastidas.

La portaveu adjunta del GPP ha assegurat que "Oltra té parada en la seua Conselleria més de 25.000 reclamacions de responsabilitat patrimonial que ja haurien d'estar totalment resoltes".

Arxivat a:

Destacats