Bastidas denúncia que per a Puig i Oltra les polítiques socials són només propaganda i no inversions reals

La portaveu adjunta del GPP afirma que per al pròxim any les polítiques socials perden pes perquè "com més puja el pressupost menys pes tenen les partides socials"

Guardar

La portaveu adjunta del GPP i sotssecretària de polítiques socials del PPCV, Elena Bastidas
La portaveu adjunta del GPP i sotssecretària de polítiques socials del PPCV, Elena Bastidas

La portaveu adjunta del GPP i sotssecretària de polítiques socials del PPCV, Elena Bastidas, ha denunciat hui que els "pressupost de la Generalitat Valenciana per a l'any vinent són una decepció per als ciutadans de la Comunitat Valenciana. Gana el Consell i el seu aparell polític i perden els més vulnerables".

Així, Bastidas ha manifestat que "per a Puig i Oltra les polítiques socials no són prioritàries sol els serveixen per a fer propaganda, però no va acompanyada d'inversions reals per als ciutadans de la Comunitat Valenciana".

Bastidas denúncia que "el tan esbombat EL QUIN d'Oltra s'ha quedat en un nero postureo perquè els ciutadans més vulnerables salen perdent amb les seues lluites internes. Les seues prioritats han canviat. Li interessa més el seu futur polític que els més necessitats".

La portaveu adjunta del GPP ha afirmat que "les polítiques socials perden pes en el pressupost per a l'any vinent perquè com més puja la quantitat total del pressupost menys pes tenen les partides socials".

Bastidas ha matisat que "el pes proporcional ha anat baixant any rere any. Mentre que en el 2020 era del 86,6%, en 2021 era ja més sota del 84,6%, per al 2022 és del 82,23% del total del pressupost".

La portaveu adjunta del GPP ha recordat que "el risc de pobresa o exclusió social afecta a quasi 1,5 milions de valencians, és a dir al 29'3% de la població de la Comunitat Valenciana i Oltra no posa en marxa més inversions per a fer front. Ja li demanem la posada en marxa d'un Pla de Xoc per a fer front a aquestes dades tan dramàtiques".

Arxivat a:

Destacats