Bastidas denúncia que "amb el Govern de Sánchez és més difícil ser dona"

Guardar

La diputada del Partit Popular, Elena Bastidas
La diputada del Partit Popular, Elena Bastidas

La portaveu de Serveis Socials del GPP, Elena Bastidas, ha lamentat que "amb el Govern de Sánchez és més difícil ser dona a Espanya". Unes paraules que arriben després de les dades de la classificació anual de la Universitat de Georgetown en l'índex Dones, Pau i Seguretat, en el qual el nostre país ha passat del número 14 al 27.

Bastidas ha defensat que el Consell de Carlos Mazón "ha incrementat el pressupost per a la lluita contra la violència de gènere un 40%", això reflecteix "el nostre absolut compromís per a acabar amb aquesta xacra que tant de mal està fent a la nostra societat".

La diputada popular ha indicat que, "a causa de la negligència del Govern central en aquest tema tan delicat, la Comunitat Valenciana està per davall de la mitjana de places per a dones víctimes de violència de gènere amb ordres de protecció".

En els últims anys "hem patit la supressió de nou jutjats de Violència Gènere i ens mantenim amb una de les pitjors ràtios de nombre de víctimes ateses i protegides per un agent" ha lamentat Bastidas, qui ha informat que "la mitjana de víctimes protegides està en 238 quan en la Comunitat tenim una mitjana de 272 de dones que necessiten eixa empara".

Per a la portaveu de Serveis Socials del GPP, el resultat del rànquing de la Georgetown reflecteix "un desistiment de funcions en un dels temes més preocupants, al qual hem de fer front des de tots els àmbits i totes les institucions". "És inassumible que en tan sols un any hàgem descendit 13 posicions".

Arxivat a:

Destacats