Bastidas demana a Oltra l'engegada d'un Estatut per a regular a les famílies acollidores

El GPP sol·licitarà a través d'una iniciativa parlamentària que el pagament a les famílies acollidores es realitze en els primers cinc dies del mes

Guardar

La portaveu adjunta del Grup Popular en Les Corts, Elena Bastidas
La portaveu adjunta del Grup Popular en Les Corts, Elena Bastidas

La portaveu adjunta del GPP, Elena Bastidas, ha mantingut aquesta setmana una trobada amb representants de famílies acollidores de Nules, en la qual es va abordar la situació actual d'aqueixes famílies, els seus problemes i necessitats. Així, Bastidas ha afirmat que "el més important és que avancem en el model d'acolliment familiar. És urgent donar estabilitat a aquestes famílies i establir un marc en el qual queden definides les principals reivindicacions i necessitats perquè el nou decret no contempla solucions reals a les principals demandes".

La portaveu adjunta del GPP ha assegurat que Oltra "ni s'ocupa ni es preocupa de les necessitats d'aquest col·lectiu social, que està fent un paper fonamental per a donar una família i estabilitat a xiquets vulnerables".

Per aquesta raó, Bastidas ha recordat que "Oltra no pot abandonar a aquest col·lectiu. Els pagaments no poden demorar-se, com va ocórrer fa a penes un mes en què se'ls va arribar a deure tres mensualitats. Cal tindre prioritats en la gestió. Sol·licitarem, a través d'una iniciativa parlamentària, que el pagament a aquestes famílies es realitze en els primers cinc dies del mes".

"Oltra està més preocupada per arreglar-se el seu futur polític que a preocupar-se de gestionar la seua Conselleria. I això porta amb si conseqüències molt negatives per a col·lectius que necessiten un Consell i una consellera que estiga pendent d'ells i no dels seus problemes polítics", ha manifestat. "La vicepresidenta no té un problema de gestió, sinó que ella mateixa és el problema i cada dia està més sola", ha assenyalat.

"És incomprensible que Oltra continue estant en el Consell i no haja eixit d'ell amb la remodelació. Puig no pot continuar mirant cap a un altre costat davant els greus problemes en les polítiques de dependència, menors, majors, famílies acollidores i altres punts col·lectius que són ignorats pel seu Govern".

 

Arxivat a:

Destacats