Barrachina: "Sánchez perjudica greument la indústria turística de la Comunitat per la seua falta de gestió en l'Imserso"

Guardar

El síndic del GPP, Miguel Barrachina
El síndic del GPP, Miguel Barrachina

El síndic del GPP, Miguel Barrachina, ha assegurat que "Sánchez i els socialistes perjudiquen greument la indústria turística de la Comunitat Valenciana per la seua mala gestió del Programa de l'Imserso".

Així, Barrachina ha anunciat hui que el seu grup parlamentari presentarà una iniciativa a Les Corts en la qual insta el Consell perquè constrenya al govern de Pedro Sánchez a solucionar i posar en marxa de manera definitiva el programa de l'Imserso.

Miguel Barrachina ha criticat "la falta de gestió d'un govern que està més preocupat per les seues lluites internes i per acontentar els seus socis de govern. No ha fet bé els deures i per quart any consecutiu el programa de l'Imserso torna a patir retards i és un desastre".

Així, ha assenyalat que "des del GPP no permetrem que el govern de Sánchez continue posant en perill més de 13.000 llocs de treball del sector turístic en la Comunitat Valenciana".

El síndic popular ha posat en valor que "haja hagut de ser el Consell de Carlos Mazón el que pose en marxa una sèrie de mesures de caràcter econòmic per a mitigar les pèrdues i les conseqüències negatives que els diferents retards en la posada en marxa del programa tenen per al sector".

Miguel Barrachina ha exigit que "els socialistes amb Sánchez al capdavant del Govern deixen de menystindre i perjudicar un sector tan estratègic i important per a l'economia de la Comunitat Valenciana com és el turisme".

En aquest sentit, el síndic del GPP ha denunciat que "la congelació dels preus en els últims anys està provocant que moltes empreses no vulguen seguir dins del programa i, per tant, es posa en perill la desestacionalització i les ocupacions lligades a aquest programa turístic".

Arxivat a:

Destacats