Barrachina: "Amb Puig l'única cosa que creix a la Comunitat són els impostos i les llistes d'espera i es redueix l'aigua i les inversions"

El director de campanya del PPCV afirma que la Comunitat "està en un parèntesi inversor des de fa huit anys que acabarà en breu"

Guardar

Miguel Barrachina, director de campanya del Partit Popular de la Comunitat Valenciana
Miguel Barrachina, director de campanya del Partit Popular de la Comunitat Valenciana

El director de campanya del Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Miguel Barrachina, ha afirmat que amb Puig "l'única cosa que puja a la Comunitat són els impostos, els preus i les llistes d'espera en sanitat i dependència, mentre que es redueix l'aigua per als nostres regantes i les inversions".

Barrachina s'ha pronunciat así respecte a les paraules d'aquest matí de Puig, de qui ha afirmat que "segueix instal·lat en una realitat paral·lela, fins i tot quan presenta les seues presumptes noves candidatures", ha assenyalat.

"Afirma Puig, quan presenta les seues candidatures, que no vol tornar arrere. El PPCV tampoc. Per això presentem un candidat nou i no a un que ja estava en el gabinet de Lerma en 1983. Puig sí que és el passat d'aquesta Comunitat, acostumat al cotxe oficial des de fa 40 anys", ha indicat.

El director de campanya del PPCV ha afirmat que la Comunitat Valenciana "està en un parèntesi inversor des de fa huit anys que acabarà en breu".

D'altra banda, Barrachina s'ha referit als canvis en el segon escaló del Consell anunciats ahir, i els ha atribuïts a "baralles internes". El diputat popular ha assenyalat que en aquest cas la remodelació ha vingut forçada "per les disputes en el PSPV i la negativa d'una directora general a signar l'acord de Fundesem, tal com proposava el seu conseller Arcadi Espanya".

"Assistim a una divisió interna, porgues i un salve's qui puga en els últims mesos d'un govern que en lloc de dedicar-se als valencians es dedica a barallar-se dins del Consell", ha manifestat.

Barrachina ha recordat que les disputes internes "van ser també la causa d'altres crisis de govern, com la de la llavors responsable d'Agricultura, Mireia Mollà, cessada a petició de la vicepresidenta Aitana Mas, ambdues de Compromís".

Destacats