Barrachina: "Puig i Sánchez són els únics responsables de la crisi del sector primari per la seua nefasta gestió"

El PPCV ha acompanyat als agricultors, ramaders i pescadors en la manifestació que sota el lema "el Món Rural Desperta" té lloc hui a Madrid

Guardar

El portaveu adjunt del GPP, Miguel Barrachina, al costat de companys del PPCV en la manifestació de Madrid
El portaveu adjunt del GPP, Miguel Barrachina, al costat de companys del PPCV en la manifestació de Madrid

El portaveu adjunt del GPP, Miguel Barrachina, ha afirmat hui que "Puig i Sánchez són els únics responsables de la profunda crisi que estan vivint agricultors, ramaders i pescadors de tota Espanya i de la Comunitat Valenciana pel seu abandó i la seua nefasta gestió".

Així s'ha manifestat el portaveu d'agricultura del GPP abans de participar, al costat d'una nodrida representació del PPCV, en la manifestació que té lloc hui a Madrid i que sota el lema "El Mundo Rural Desperta" ha congregat a agricultors, ramaders i pescadors per a defensar un sector que cada dia està en pitjor situació. El president provincial del PP a la província de València, Vicent Mompó, la secretària general del PP de la província d'Alacant, Ana Serna, el secretari general del PP de la província de Castelló, Salvador Aguilella i diputats, senadors; així com alcaldes, portaveus i regidors del PPCV han volgut estar fent costat al sector en les seues justes reivindicacions.

Barrachina ha recordat que "la Comunitat Valenciana és rècord nacional en abandó de terres i Puig no fa res perquè l'agricultura valenciana continue sent l'exemple que ha sigut sempre per a tota Espanya. Dona l'esquena als nostres agricultors i no defensa davant Sánchez i davant Europa el que necessita la nostra terra".

El dirigent popular ha recordat que "els nostres regants estan veient com el 40% de la seua aigua deixa d'arribar per a regar els seus camps".

A més, ha insistit que "els nostres ramaders veuran com el 80% de les granges es tanquen si es duu a terme el programa i les mesures que pensa posar en marxa el Govern de Sánchez i els nostres pescadors tenen amarrada la flota per la deficient negociació en la pesca mediterrània i els alts costos de la factura dels combustibles".

El portaveu adjunt del GPP ha insistit a "abaixar els impostos perquè aquests sectors puguen continuar produint i no hagen de parar per no poder fer front als elevats costos de producció".

"No podem permetre "l'enfonsament del nostre sector primari per no poder fer front als costos de producció, mentre Sánchez i Puig miren cap a un altre costat sense aportar cap solució".

Miguel Barrachina ha assegurat que "el camp, l'agricultura i la pesca valenciana estan a la vora del col·lapse, d'una situació límit i molts no veuen una altra solució que el tancament". "És el moment que Sánchez pose en marxa un paquet de mesures de caràcter fiscal i de suport directe al sistema alimentari espanyol perquè puguen gestionar la crisi actual", ha assenyalat.

El portaveu adjunt del GPP ha anunciat que el grup parlamentari sol·licitarà en Les Corts "la posada en marxa de mesures concretes per a salvar els nostres sectors primaris i que continuen sent generadors de competitivitat i de creació d'ocupació".

Arxivat a:

Destacats