Barrachina: "Amb el PPCV en el Consell s'estenen els beneficis socials, es redueix la despesa política i s'eliminen impostos"

Guardar

El síndic del GPP, Miguel Barrachina
El síndic del GPP, Miguel Barrachina

El síndic del GPP, Miguel Barrachina, ha assegurat hui que la Diputació Permanent que se celebrarà el pròxim 1 de setembre és una manifestació clara del sentit del Consell del PPCV perquè "estenem els beneficis socials per al transport públic de la Comunitat i reduïm, congelem les taxes per a millorar la vida de les famílies de la Comunitat".

Barrachina ha explicat que "tots aquests beneficis són compatibles amb una reducció de la despesa política. Tal com es va comprometre el president, Carlos Mazón es pot abaixar impostos, ampliar els beneficis socials amb menys despesa política".

D'altra banda, el síndic del GPP ha lamentat que durant aquestes últimes setmanes hem "assistit a un boicot programat pel PSPV i Compromís en contra de l'inici del curs escolar. Comportament gens adequat".

"Miquel Soler ha confós la Conselleria d'Educació amb la seu del PSPV perquè estava exercint més com a cap de campanya de Puig que com a secretari autonòmic i això ha fet que es produïsca una situació incòmoda que s'ha hagut de resoldre en temps rècord", ha assenyalat.

Miguel Barrachina ha explicat que "aquest boicot no els eixirà bé perquè el curs s'iniciarà amb normalitat gràcies al lliurament i dedicació del personal de la Conselleria".

Finalment, el síndic del GPP ha afirmat que "el conseller d'Educació ha sol·licitat la compareixença per a parlar de l'inici del curs, cosa que no va succeir en 2019 quan el PSPV i Compormís estaven en el Consell i que es va quedar en la compareixença inicial de política general. Nosaltres si volem comparéixer i donar explicacions de com ha anat l'inici del curs escolar, una vegada ja s'haja iniciat".

Arxivat a:

Destacats