Barrachina: "El Grup Popular ha sol·licitat els registres d'entrada del Palau per a verificar si Pepe Catalunya ha estat allí"

El portaveu adjunt del GPP afirma que "la presumpta trama de finançament irregular del PSPV ha arribat fins als nostres dies".

Guardar

Palau de la Generalitat Valenciana
Palau de la Generalitat Valenciana

El portaveu adjunt del GPP i director de campanya del PPCV, Miguel Barrachina, ha anunciat hui que "el GPP ha sol·licitat per escrit els registres d'entrada al Palau de la Generalitat per a verificar si Pepe Catalunya, "el Conseguidor", ha estat allí en els últims mesos"

"La presumpta trama de finançament il·legal del PSPV de Ximo Puig arriba fins hui i per això hem demanat tant aquests registres com els de la Conselleria d'Hisenda per a saber si aquesta mateixa legislatura, l'ex tresorer del PSPV imputat, va mitjançar per a parar inspeccions d'hisenda als empresaris que presumptament finançaven al partit de Ximo Puig", ha assegurat.

El portaveu adjunt del GPP ha afirmat que "no és possible que des del PSPV de Ximo Puig se seguisquen sense assumir cap responsabilitat i seguisquen sense donar explicacions i demanant perdó a tots els valencians. La callada per resposta no és la solució davant un cas tan greu i perllongat en el temps d'un suposat finançament irregular del PSPV durant més d'una dècada".

"No pot passar ni un dia més sense que Ximo Puig ens diga a tots els valencians si és veritat que el seu partit presumptament va finançar les seues campanyes electorals. Necessitem que el màxim responsable del Consell i del PSPV, que és Ximo Puig, no s'amague, done la cara i diga la veritat".

En aquest sentit, Miguel Barrachina ha recordat que "va ser aquest mateix any quan Puig va sacrificar a el seu número dos i portaveu parlamentari per a dedicar-ho a protegir i defensar al corruptor, al responsable de la trama".

El portaveu adjunt del GPP ha afirmat que "el PSPV no pot dir que ha pres totes les mesures contra les persones que estan imputades perquè l'imputat José Luis Vera, per cobrar presumptament cobrar comissions milionàries va ser mantingut en la Diputació de València sense activitat, però amb sou complet, per a presumptament comprar el seu silenci".

Finalment, Miguel Barrachina ha lamentat que "els presumptes pagaments de comissions del Transvasament Xúquer-Vinalopó, hui ho estan pagant els nostres regantes. Ni tenen l'aigua del transvasament però si que han de seguir pagant el cànon de les obres realitzades. Fins a 10 milions d'euro d'aquestes obres que ara volen que paguen els esforçats regantes van ser presumptament a finançar al PSOE de Puig".

Destacats