Barrachina: "El Govern de Sánchez no ha coordinat a les autonomies per a enviar ajuda al Marroc"

Guardar

El portaveu del GPP, Miguel Barrachina
El portaveu del GPP, Miguel Barrachina

El portaveu del GPP, Miguel Barrachina, ha denunciat hui que "el Govern de Pedro Sánchez és incapaç de coordinar a les autonomies per a poder enviar ajuda al Marroc després del lamentable terratrémol en el qual s'han perdut tantes vides. Sánchez és el responsable de l'ajuda exterior".

Així s'ha pronunciat el portaveu del GPP després de conéixer les crítiques dels socialistes valencians al Consell de Carlos Mazón i ha instat a Rebeca Torró a "deixar d'insultar i aprofitar-se d'una catàstrofe d'aquestes dimensions per a fer política. És el moment d'estar tots junts i coordinats per part del Govern d'Espanya".

El dirigent popular ha recordat que "la coordinació de la cooperació internacional és una competència exclusiva del Govern de Sánchez i que aquesta terra ja he demostrat en multitud d'ocasions que és solidària".

Barrachina ha lamentat que una vegada més "el PSPV de Puig està sotmés com sempre a Sánchez i és incapaç de reclamar-li que complisca amb les seues obligacions. És més fàcil criticar injustament a la Generalitat que instar el seu cap Pedro Sánchez. Una altra vegada anteposen els seus interessos de socialistes al bé comú"

Finalment, Miguel Barrachina ha afirmat que "els socialistes valencians saben perfectament que les emergències en la Comunitat Valenciana estan sempre preparades per a eixir a ajudar de manera immediata als quals més el necessiten".

Arxivat a:

Destacats