Barrachina: "El cànon de sanejament de l'aigua és l'últim regal enverinat de Puig que ara hem de pagar els valencians de la nostra butxaca"

Guardar

El síndic del GPP, Miguel Barrachina
El síndic del GPP, Miguel Barrachina

El síndic del GPP, Miguel Barrachina, ha assenyalat que "el cànon de sanejament de l'aigua és l'últim regal enverinat de Puig que ara hem de pagar els valencians de la nostra butxaca" i ha lamentat que "aquest augment que va ajornar Puig per motius electoralistes és una altra mostra de la nefasta gestió de Puig".

Miguel Barrachina ha assenyalat que "els valencians estan rebent en els seus rebuts l'increment de l'aigua amb els càrrecs pel pagament del sanejament que va ajornar Puig amb successius decrets del Consell en època electoral, des d'agost de 2022 fins a juliol de 2023. Més de vint euros al mes hauran de pagar addicionalment tots els valencians pel rebut de l'aigua gràcies a la nefasta gestió de Puig. Ximo Puig ens va tornar a enganyar quan abans de les eleccions va dir que suprimia el cànon de sanejament, i simplement el va ajornar per a quan arribara un govern nou".

"Puig no ha tingut prou amb disparar el deute de la Comunitat Valenciana, líder a escala nacional, i deixar-nos amb una càrrega d'11.000 euros per cadascun dels valencians com a deute, sinó que a més ara hem d'abonar 276 milions d'euros addicionals en el rebut mensual de l'aigua", ha afegit.

Barrachina ha assenyalat que "el govern de Carlos Mazón ha emprés just la senda contrària, eliminant l'impost de successions i donacions, i també la taxa turística. El cànon de sanejament és l'últim exemple de la pujada d'impostos dels governs d'esquerres i l'últim espertenec en forma de "regal" als valencians del Consell de Puig".

Finalment, el portaveu popular ha afirmat que "el pitjor de tot és que els socialistes no es conformen amb apujar els impostos sinó que a més es dediquen a criticar que el Consell de Mazón els baixe i gestione bé".

Arxivat a:

Destacats