Baldoví: "El vot a Compromís és la garantia per a guanyar-li a la dreta el 28 de maig"

Baldoví: "Hem fet molt, però queda molt per a fer. Per això diem que la força de Compromís serà l'impuls definitiu a aquest nou Botànic. El vot a Compromís és un vot de garantia"

Guardar

Joan Baldoví i Joan Ribó
Joan Baldoví i Joan Ribó

Alzira ha acollit hui, a només cinc dies de les eleccions, el míting de campanya que ha reunit al candidat a President de la Generalitat, Joan Baldoví, amb el candidat a l’Alcaldia, Alfons Domínguez.

Baldoví ha assenyalat en la seua intervenció que "el vot a Compromís és un vot segur, un vot amb garantia. Perquè Compromís som la garantia per a guanyar-li a la dreta. Som garantia d’aconseguir un Botànic més reivindicatiu davant el govern central, més ambiciós i més valent".

Com ha explicat el candidat "cada vot a Compromís farà possible un nou impuls en sanitat, en educació, en vivenda, en ocupació, en lluita contra el canvi climàtic, en serveis socials".

"Hem fet molt, però queda molt per fer. Per això diem que la força de Compromís serà l’impuls definitiu a este nou Botànic. El vot a Compromís és un vot de garantia", ha explicat Baldoví.

Destacats