Baldoví tornarà a encapçalar la candidatura de Compromís al Congrés

Guardar

baldovi_naranja
baldovi_naranja

El portaveu de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, tornarà a encapçalar la llista de Compromís al Congrés per a les eleccions generals del pròxim 28 d'abril.

Compromís torna a apostar pel polític de Sueca per a ser el seu número u, ja que ha sigut avalat pels representants més coneguts de la formació i sense candidat alternatiu, tal com va succeir amb Mónica Oltra, ha informat la coalició en un comunicat.

Baldoví ha sigut cap de cartell de Compromís des de 2011 i anteriorment alcalde de Sueca. El valencianista ha tingut un paper destacat en el Congrés en reivindicacions com la reforma del sistema de finançament autonòmic, el corredor mediterrani o la protecció de la taronja valenciana.

A més, com a diputat ha sigut considerat el polític millor valorat pels espanyols segons diversos baròmetres del CIS i ha rebut el premi 'Azote del Gobierno' i Millor relació amb la premsa, que atorga l'Associació de Periodistes Parlamentaris.

Confessa tindre la il·lusió intacta després de set anys: "És més necessària que mai una veu valenciana, que reivindique totes aquelles manques que des de fa dècades patim els valencians. Estic molt agraït amb tota la gent que ha tornat a confiar en mi per a encapçalar la llista de Compromís per al Congrés".

Arxivat a:

Destacats