Baldoví rebutja les crítiques d'Iglesias: "Preferisc la discreció que les males formes, el soroll i els insults"

Guardar

El diputat i portaveu de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví
El diputat i portaveu de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví

El portaveu de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, ha rebutjat les crítiques de l'exvicepresident del Govern Pablo Iglesias --en les quals qualificava que "posar-se de perfil" quan es "pica a una companya", en referència a la ministra d'Igualtat, Irene Montero, "no sols és miserable i covarda, sinó políticament estúpid"-- i ha assegurat que prefereix "la discreció i les bones formes" enfront de "les males formes, el soroll i els insults".

En aquests termes s'ha pronunciat Baldoví a la seua arribada a l'acte de la plataforma Sumar, encapçalada per Yolanda Díaz, que se celebra aquest dissabte a València, en ser preguntat per si les declaracions de l'exlíder de Podemos perjudiquen la unió de l'esquerra.

"Jo sempre he pensat que les males formes, el soroll i els insults mai ajuden al fet que hi haja una bona relació", ha incidit Baldoví, al mateix temps que ha aclarit que prefereix "la discreció, les bones formes i, en definitiva, seduir en lloc d'insultar".

D'altra banda, ha manifestat que ha volgut ser present en l'acte de Sumar a València perquè, davant les "paraules d'afecte" de la vicepresidenta segona del Govern cap a ell, "el mínim" que pot fer és "correspondre-les". "I, per tant, vinc de manera molt consent hui ací a saludar a Yolanda i a desitjar-li la millor de les sorts en la política", ha postil·lat.

Destacats