Baldoví: "L'agricultura i la indústria valencianes necessiten una Generalitat més enèrgica en la defensa dels seus interessos a Europa"

Guardar

Joan Baldoví presenta el Pla de Salut Visual de Compromís
Joan Baldoví presenta el Pla de Salut Visual de Compromís

El candidat a la Presidència de la Generalitat, Joan Baldoví, ha mantingut este matí encontres amb la ciutadania a La Vall d'Uixó i Vila-real on ha explicat les propostes de Compromís de suport al camp i a la indústria, "uns sectors que a banda de les polítiques que s'impulsen des de l'executiu valencià necessiten que les decisions polítiques que es prenen fora del nostre territori no vagen en contra dels seus interessos".

"Durant els últims anys hem comprovat, malauradament, que els nostres sectors productius, especialment el camp valencià i la indústria, necessiten una veu forta que els defense tant a Madrid com a Europa. Compromís i jo mateix hem exercit de portaveus dels nostres llauradors i llauradores i dels nostres sectors del taulell, el tèxtil o el calcer al Congrés, aconseguint que estiguen millor tractats a l'hora de legislar o aprovar ajudes en context de crisi i inflació".

En eixe sentit el candidat de Compromís ha marcat com a prioritari que la Generalitat siga més enèrgica en la defensa dels interessos valencians a Europa, ja que el territori valencià necessita una veu més potent al lloc on es decideixen les normatives que afecten directament al camp i la indústria.

"Per això, si sóc escollit President, desplegarem de forma ambiciosa un lobby valencià permanent a Brussel·les per a incidir directament en la presa de decisions en el nucli del poder europeu. Ho farem potenciant i desplegant al màxim la delegació de la Generalitat davant la Unió Europea, perquè siga realment un pilar en la defensa dels interessos de la ciutadania valenciana i un altaveu dels nostres sectors productius. Els nostres llauradors i els treballadors de la nostra indústria s'ho mereixen", ha conclòs Baldoví.

 

Destacats