Baldoví aposta per una candidatura en solitari sense Podemos tant en les autonòmiques com en les generals

Guardar

baldovi_congreso
baldovi_congreso

El portaveu de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, ha apostat aquest dimecres perquè Compromís i Podem vagen "per separat" tant a les eleccions generals com a les autonòmiques. "No hem decidit encara, però no tindria sentit que ens presentàrem separats en les autonòmiques i junts en les generals", ha observat.

"Decidim presentar-nos sols perquè vam entendre que, igual que havia passat a Andalusia, el ciutadà tindria un ventall molt més complet d'opcions per a votar opcions progressistes", ha matisat Baldoví en una entrevista en Onda Cero, recollida per Europa Press.

Així, el portaveu del partit valencià ha assenyalat que, d'aquesta forma, el ciutadà tindria "un ventall molt més complet per a votar opcions progressistes". "En aqueix sentit, enteníem que era molt més clar i podria triar clarament una opció sense que li xerrotejara una mica l'altra", ha explicat.

Igualment, Baldoví ha assenyalat que, no obstant això, hi ha una "relació estreta" entre el seu partit i la formació 'habitada'. D'altra banda, el polític de Compromís ha afirmat que "haguera preferit" que s'aprovaren els Pressupostos "d'una manera normal" però que encara es pot fer política. "No m'entusiasma la forma, però mentre hi ha partit hi ha possibilitat de marcar un gol", ha declarat.

"Aquell esperit que va fer possible la moció de censura, si és legal és legítim", ha resolt.

Arxivat a:

Destacats