Baldoví: "El 28M contraposem el model de Compromís triplicant la inversió en polítiques per a les persones amb la proposta de retallades del PP"

Baldoví: "el pròxim 28 de maig ens juguem molt. Ens juguem poder donar un nou impuls al Botànic per a seguir fent polítiques per a les persones"

Guardar

El candidat a la Presidència de la Generalitat Valenciana per Compromís, Joan Baldoví
El candidat a la Presidència de la Generalitat Valenciana per Compromís, Joan Baldoví

El candidat a President de la Generalitat, Joan Baldoví, ha participat aquesta vesprada en un míting a Torrent amb el diputat de Més País en el Congrés, Íñigo Errejón i el candidat a l'alcaldia Xavier Martí en el qual ha assenyalat que "el pròxim 28 de maig ens juguem molt. Ens juguem poder donar un nou impuls al Botànic per a seguir fent polítiques per a les persones".

"Hi ha molta diferència entre un govern que està al costat de les persones i un govern que actua contra els interessos de la gent que és el que proposen el PP i Vox".

Segons Baldoví "gràcies a Compromís s'ha multiplicat per tres la inversió en polítiques per a les persones. I davant això tenim la proposta del PP de fer retallades en educació, en sanitat, en serveis socials. Que és l'única cosa que saben fer: retallar drets".

"El 28M decidirem quin és el futur que volem, i tota l'àrea metropolitana de València serà clau per a donar més força a Compromís i que puguem liderar un nou Botànic", ha conclòs el candidat.

Per la seua banda Íñigo Errejón ha assenyalat que des de la resta de l'estat Español "hi ha molta gent mirant el que passa ací. El País Valencià s'ha convertit en un exemple que les coses es poden fer d'una altra manera. Ho sabem ben els que venim d'una comunitat com la madrilenya on la gent està sent molt maltractada, on les retallades han trencat la igualtat d'oportunitats, on els privilegis per als rics suposen que la vida siga cada veda més dura per als treballadors i les treballadores. Volem que l'exemple que ha funcionat aquestes dues legislatures al País Valencià s'estenga".

"Les enquestes parlen ací d'un empat tècnic i el que volem és que continue un govern que enforteix la justícia social, la transició ecològica i el respecte als drets i les llibertats, per això estem hui a Torrent recolzant a aquesta formació germana que és Compromís", ha assegurat Errejón.

Destacats