Arranca una nova legislatura a Cullera amb Jordi Mayor al capdavant del govern municipal

Guardar

Jordi Mayor, alcalde de Cullera
Jordi Mayor, alcalde de Cullera

Jordi Mayor ha sigut reelegit alcalde de Cullera en la sessió constitutiva de la Corporació Municipal 2023-2027 celebrada aquest dissabte al migdia a l'Auditori Municipal.

El candidat socialista ha obtingut el vot favorable dels 14 regidors del PSPV-PSOE, mentre que Partit Popular i Vox han optat per votar als seus caps de llista, i el regidor de Compromís ha votat en blanc.

D'aquesta manera, Mayor seguirà quatre anys més al capdavant del municipi en la dotzena legislatura i el farà, tal com ha detallat en el seu discurs d'investidura, continuant amb el projecte de ciutat que van iniciar fa 8 anys «un projecte que es basa en tres eixos fonamentals: una Cullera sostenible, socialment justa i econòmicament forta».

En la seua intervenció, el reelegit alcalde ha manifestat que continuaran treballant incansablement per a afrontar qualsevol desafiament que se'ls presente «apostant una manera de governar on s'escolta la veu de totes aquelles persones que s'acosten a construir des del respecte i des del diàleg».

En aquest sentit Mayor ha assegurat que «qualsevol proposta que siga per a millorar la vida de les persones de Cullera i que ens faça avançar com a poble o que permeta superar dificultats, comptarà amb el recolzament sense fissures dels 14 regidors que formaran part del govern de Cullera. Propostes que acceptarem vinguen d'on vinguen i vinguen de qui vinguen. Perquè el nostre projecte és Cullera i això sempre estarà per damunt de tot».

Mayor ha demanat a més a tots els membres de la nova corporació municipal, que siguen «uns governants responsables, constructius» amb l'«únic objectiu de millorar la vida dels veïns i veïnes del nostre poble».

Projecte de ciutat

Durant els pròxims 4 anys, el govern municipal liderat per Jordi Mayor, continuarà impulsant un urbanisme que de prioritat a les persones per a continuar transformant Cullera en una ciutat sostenible, accessible i amable.

També treballaran per una «Cullera socialment justa, on cap persones es quede arrere» i per tindre «uns serveis socials potents».

En aquest sentit Mayor ha avançat que lluitaran perquè es faça realitat el Centre de Dia i el Centre integral de Serveis Socials en el barri del Raval; per a aconseguir reformar la residència municipal de la Tercera Edat, a més de l'ampliació de les seues places, i perquè no els lleven les ajudes als qui més ho necessiten.

L'educació, l'ampliació de l'escut social i la creació d'oportunitats per a la joventut i també per a les famílies amb ajudes com, per exemple, l'augment de Xec Bebé, que serà de 1.000 euros a partir del segon fill, formen part també del full de ruta traçat per Major per als pròxims anys.

El reelegit alcalde ha destacat a més un altre dels eixos fonamentals del seu govern i pel qual continuaran treballant en aquesta nova legislatura: una «Cullera econòmicament fort, amb un ajuntament sanejat, amb una economia al servei del creixement i de l'ocupació i amb un sector turístic potent en constant evolució i modernització, en pro de l'excel·lència turística».

Finalment, Mayor s'ha dirigit a la ciutadania assegurant que el seu govern «serà sempre un govern obert, que treballarà de la mà amb tots els sectors de la societat per a prendre les millors decisions amb un únic objectiu: continuar fent de Cullera, una ciutat millor».
 

Arxivat a:

Destacats