Antonio Llorente relleva a Ignacio Blanco (EU) en la Conselleria de Transparència

Guardar

fotonoticia_20200108115311_1920
fotonoticia_20200108115311_1920

El ple del Consell ha aprovat aquest divendres el nomenament d'Antonio Llorente com a secretari autonòmic de Participació i Transparència, després de l'eixida d'Ignacio Blanco per motius personals, amb el que deixa el lloc com a sotssecretari de Justícia.

L'exportaveu d'Esquerra Unida en Les Corts va sol·licitar el cessament sis mesos després del seu nomenament en el govern del Botànic II (PSPV, Compromís i Unides Podem), remarcant que no era una "dramàtic, problemàtic ni conflictiu, tot el contrari" i que no hi havia "cap conflicte" amb la consellera, Rosa Pérez Garijo, també d'Esquerra Unida.

L'eixida d'Ignacio Blanco es produeix després que la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica cessara a l'inici de l'any a Aurora Mora com a assessora de la titular d'aquest departament, Rosa Pérez, i d'aquesta manera, com la seua cap de gabinet.

Al marge d'aquest lloc, el ple del Govern valencià ha donat llum verda al nomenament de José Vicente Soler com a director general d'Economia Sostenible.

Llicenciat en Economia, ha exercit com a professor associat a la Universitat de València (UV), en el departament d'Economia Aplicada, i com a tècnic de l'Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl (EVha) i de l'Observatori Valencià de l'Habitatge.

Destacats