Alberto Primo és investit com a alcalde d'Alcàsser i governarà amb majoria absoluta

Guardar

Alberto Primo és investit com a alcalde d'Alcàsser
Alberto Primo és investit com a alcalde d'Alcàsser

El matí d'aquest dissabte, 17 de juny, a la Casa de la Cultura d'Alcàsser, el que fins ara havia sigut el candidat del Partit Popular, Alberto Primo, va prendre possessió del càrrec d'alcalde envoltat del qual serà el seu equip de govern, així com de la resta de formacions polítiques i de part del veïnat que va voler ser present en el retorn dels populars a l'alcaldia del municipi.

Després de dues legislatures treballant des de l'oposició, el passat 28M es va confirmar el canvi que el PP d'Alcàsser perseguia i, fent honor al lema que els ha acompanyats al llarg de la campanya: "Canviem les cosess", el populars van aconseguir la majoria absoluta que els assegurava un govern en solitari amb els seus nou regidors al comandament del consistori.

La investidura d'Alberto Primo dona principi a un govern de canvi que persegueix retornar al poble d'Alcàsser la confiança, l'optimisme i les ganes de millorar. Els populars s'han mostrat convençuts del projecte que representen per al municipi i del camí que volen construir: "el canvi era necessari. Alcàsser necessitava un canvi de rumb que retornara a la ciutadania la certesa d'un govern que treballarà per a oferir oportunitats, millorar la qualitat de vida i assegurar un futur amb més de possibilitats", va explicar Primo.

El recentment nomenat alcalde va agrair de nou la confiança depositada en el seu projecte i assumeix el càrrec amb la intenció de dedicar-se plenament a treballar pel futur del poble: "aquesta és la nostra oportunitat per a canviar les coses, per a construir un futur que aporte il·lusió, que retorne les ganes i pose de nou sobre la taula qüestions crucials per a continuar creixent i avançant. És el meu deure treballar per a garantir que així siga", va afirmar Alberto Primo.

Arxivat a:

Destacats