La diputada de Compromís en Les Corts i exvicepresidenta de la Generalitat Aitana Mas anuncia que té càncer

Guardar

Aitana Mas, exvicepresidenta i portaveu del Consell
Aitana Mas, exvicepresidenta i portaveu del Consell

La diputada de Compromís en Les Corts Valencianes i exvicepresidenta de la Generalitat, Aitana Mas, ha fet públic a través de les xarxes socials que patix càncer.

"Portava més de quatre anys vigilant i controlant que este moment no arribara, però finalment ha sigut inevitable. La mala notícia és que tinc càncer. La bona és que pense curar-me, 'que no córrega el pànic!", afirma la parlamentària en el seu compte de X (antic Twitter).

I afig: "Tinc dos poderoses, precioses i tendres raons que fan que només pense a viure, no contemple una altra alternativa. Però això no vol dir que demà comence un camí fàcil de transitar". "Desitgeu-me sort".

"I hui, més mai, salut i república", conclou la política alacantina, que acompanya el missatge amb una fotografia en Les Corts amb una samarreta amb dos pits dibuixats.

Aitana Mas és actualment síndica adjunta de Compromís en Les Corts. Durant l'anterior legislatura del Botànic va ocupar la Vicepresidència del Consell i la Conselleria de Polítiques Inclusives en substitució de Mónica Oltra.

Després de donar a conéixer la notícia, les xarxes s'han omplit de missatges d'ànim per a la parlamentària, entre ells molts procedents de companys de la seua formació, com la del portaveu de la coalició en Les Corts, Joan Baldoví, qui ha escrit: "Una abraçada ben forta, Aitana. Força!".

També el de la portaveu a l'Ajuntament de València, Papi Robles, que ha compartit: "Perquè et conec i hem parlat d'este tema moltes vegades, estic segura que amb la teua valentia i la teua energia controlada avançaràs en este camí. Salut, república i sanitat pública".

Igualment, des d'altres partits, institucions i àmbits s'estan enviant paraules d'ànim amb la política.

Destacats