Eduardo Grau Gascó

Opinió

Recuperem la il·lusió

Guardar

Eduardo Grau, regidor i portaveu del PP en Alfafar
Eduardo Grau, regidor i portaveu del PP en Alfafar

No mentiríem en afirmar que començàvem aquest 2020 a il·lusió, a ganes de millorar la societat, amb molts projectes en ment que véiem prop de fer-se realitat... fins que va arribar el mes de març. A partir d'ací, hem viscut un any molt complicat en el qual hem demostrat la importància de les persones en la vida diària i del municipalisme en la vida política.

Les administracions locals hem tornat a ser les que hem respost de forma més ràpida, més intensa i més pròxima davant els reptes que se'ns han plantejat. Una vegada més, hem estat al costat de les persones en tot el que han necessitat, ajudant-les, posant-nos al seu servei i informant-les diàriament, demostrant que la vertadera essència i la vertadera base de la política ha de centrar-se en aquestes administracions.

A Alfafar, hem rebut el premi REED llatí, un dels premis més importants de comunicació a nivell mundial, per la nostra campanya "Activem Alfafar", basada en la gestió de la informació i xarxes durant aquesta pandèmia i el pla de recuperació econòmica que hem posat en marxa en el municipi. Un reconeixement a tot el treball bàsic que ha realitzat el departament de comunicació, i que ens serveix per a continuar treballant i creant noves idees amb les quals fer que tota la informació que generem acabe a les cases d'Alfafar.

Ara, afrontem un 2021 ple de reptes. Amb incertesa, però amb il·lusió. No deixarem de créixer com a municipi i continuarem intentant que tota la política es base en el realment important: les persones. La societat s'enfronta a un dels reptes més importants en la història recent, com és la recuperació d'una crisi social, sanitària i econòmica sense precedents. I necessita que els polítics caminem al seu costat, escoltem a la ciutadania i donem solució als seus problemes reals, a tots aqueixos que ens preocupen com a persones.

Necessitem més enteniment i menys confrontació. Necessitem transparència, i no opacitat. Necessitem proximitat, i no institucions allunyades de la realitat. Necessitem informació veraç, cooperació i solucions factibles als desafiaments que ens trobarem. No serà fàcil, però, tots junts, tenim l'oportunitat d'aconseguir un món millor al qual deixem abans d'aquesta pandèmia.

Eduardo Grau GascóPortaveu del Grup Popular a l'Ajuntament d'Alfafar i secretari de programes electorals del PP a la província de València

Destacats