Eduardo Grau Gascó

Opinió

La casa de tots

Guardar

canto ciudadanos
canto ciudadanos

Si el dia 1 de març algú ens haguera passat una llista amb els titulars polítics d'aquest mes, dubte que hi haja cap persona al nostre país que se les haguera cregudes. Però ací estem a la fi de març, amb tres mocions de censura de les quals només una tira avant, unes eleccions al maig, un partit acte immolat i un transvasament/reunificació del centredreta a Espanya.Vaja per davant l'opinió lamentable que tinc sobre la sacsejada que el Govern ha donat al tauler polític, amb la col·laboració necessària de Ciutadans, que probablement ha signat la seua dissolució. En aquest temps de pandèmia, tenim un President del Govern dedicat al seu joc de trons particular mentre seguim amb la pitjor gestió d'Europa de la pandèmia, tant sanitària com econòmica, perdent vacunes, perdent comerços i, el més greu, perdent vides.

Però tornant al tema que comentem, la probable desaparició futura (o la seua conversió en partit minoritari, per davall de regionalistes) de Ciutadans demostra de nou que la casa del centredreta és, i sempre ha sigut, el Partit Popular. El retorn de totes aquelles persones que van optar per altres opcions, i la incorporació de moltes que ho consideren el millor projecte per a dirigir els governs.

Esment a part cal fer a Toni Cantó del qual hem conegut que entrarà com a independent en la llista d'Isabel Díaz Ayuso. He de dir que em sembla un dels més brillants oradors que té la política actual, i les seues actuacions prèviament en el congrés, i en aquests dos anys en les Corts han sigut, en alguns casos brillants. Però sense entrar a analitzar a la persona, el fet d'incloure'l en aquesta llista ha de ser el senyal que mostra que en el Partit Popular tothom cap.

En altres ocasions he comentat que el camí per a recuperar les institucions, i perquè la ciutadania torne a confiar en el nostre partit és la unió del centredreta. Necessitem persones que creguen en la llibertat, en la bona gestió, que posen als veïns i veïnes en el centre de la política. Són molts els afiliats, regidors i altres càrrecs de Ciutadans que anomenen a la porta i volen tornar a l'únic partit amb capacitat per a governar. A l'únic partit que defensa el municipalisme, que es preocupa hui pels problemes de les persones. Farem gran de nou, junts, la casa de tots, el Partit Popular.

Eduardo Grau

Regidor i portaveu del PP d'Alfafar

 

Destacats