Oci

Viu la nit d'Halloween dormint entre taurons en l'Oceanogràfic

L'activitat se celebrarà el pròxim 29 d'octubre i inclou una yincana, sopar, dormir sota taurons, desdejuni i entrada a l'Oceanogràfic

Guardar

Un xiquet disfruta d'una nit dormint baix tiburons a l'Oceanogràfic
Un xiquet disfruta d'una nit dormint baix tiburons a l'Oceanogràfic

El pròxim 31 d'octubre se celebra la nit d'Halloween. Una festivitat que té el seu origen a Estats Units, però que ja s'ha implantat en el nostre país des de fa anys i és celebrada cada vegada per un nombre major de persones. Veure pel·lícules de por, assistir a espectacles terrorífics o viure una experiència immersiva en una casa del terror.

Encara així, l'Oceanogràfic de València proposa un pla destinat als xiquets i xiquetes que farà que passen una nit d'Halloween inoblidable. Es tracta de viure una experiència terroríficament divertida passant la nit dormint baix taurons.

Dormir amb taurons és una de les activitats més destacades que aquest aquari, considerat el més gran d'Europa, organitza cada mes. No obstant això, l'Oceanogràfic ha decidit adaptar aquesta experiència a la nit d'Halloween.

Així, el dia 29 d'aquest mes d'octubre, els xiquets i xiquetes podran acudir a passar la nit més esborronadora de l'any en aquest parc. Serà a boca de nit quan l'aquari òbriga les seues portes per a convidar als assistents a la nit a resoldre un enigmaa través de pistes amagades i ajudats pel personal que està disfressat de calaveres mexicanes.

I és que, just aqueixa és la temàtica escollida per a l'Oceanogràfic per a aquesta nit d'Halloween: la nit dels morts, una tradició mexicana que se celebra en aquest país sud-americà. Després del joc de misteri per l'aquari, els xiquets i xiquetes podran ceanr en el restaurant oceans que també estarà decorat per a l'ocasió.

I, després del sopar serà l'hora de dormir sota l'atenta mirada dels taurons. L'endemà, després del desdejuni els participants en aquesta activitat podran gaudir d'un dia sencer descobrint tots els racons i animals marins que l'Oceanogràfic ofereix.

Preu de l'activitat

Les tarifes per a realitzar aquesta activitat, tant el pròxim 29 d'octubre coincidint amb Halloween com cualquer un altre dia que s'organitze són els següents: col·legis amb entrada Oceanogràfic: 90€/persona; col·legis amb entrada combinada Oceanogràfic + Museu + Hemisfèric: 95€/ persona, famílies amb entrada Oceanogràfic: 95€/ persona i famílies amb entrada combinada Oceanogràfic + Museu + Hemisfèric: 100€/ persona.

A més, existeixen descomptes per a aquelles persones que siguen socis del pla Amics de l'Oceanogràfic i també per als membres d'una família nombrosa. Les tarifes en aquests dos casos es poden consultar cridant a 960 47 06 47.

Destacats