Oci

Al Vent, la nova línia de Coviñas que també àmplia els seus vins amb un nou Chardonnay,

"A més de consolidar la nostra oferta en la restauració, la nostra missió és exportar l'essència Coviñas des de Requena al món, marcada per la inclinació a la terra i la passió pel vi"

Guardar

Vins Coviñas
Vins Coviñas

Enguany, Coviñas amplia el seu portafolio de vins monovarietales amb la incorporació de Chardonnay, Sauvignon Blanc i Ull de llebre. El nou AULA Chardonnay s'unix a la família, mentres que la línia AL VENT es renova amb les seues versions monovarietales de Sauvignon Blanc i Ull de llebre, destacant la fruita com a protagonista i alineant-se amb les tendències actuals de consum.

AULA Chardonnay: Frescor i Joventut

AULA Chardonnay és un vi jove, monovarietal i fàcil de beure, dissenyat per a un nou perfil de consumidor que busca frescor i joventut en el vi, inclinant-se cap als vins blancs. "AULA Chardonnay encaixa perfectament amb la nostra dieta mediterrània, que celebra la mar i l'horta", comenta Isidro Rodríguez, director tècnic de Coviñas.

La Gamma AULA: Un Tribut al Coneixement

Creada en 2020 i destinada al canal HORECA, la gamma AULA és un homenatge a la regió i les seues gents. Més de 3,000 famílies dedicades a la producció de vi han fet de Coviñas un referent en la D.O. Utiel-Requena. "El nostre aprenentatge prové del camp i el nostre objectiu és protegir-lo i respectar-lo; AULA representa la nostra harmonia amb la naturalesa", afirma Jorge Srougi, director general de Coviñas. Les etiquetes dels vins AULA combinen ferramentes de treball i fauna autòctona, a més d'immortalitzar la saviesa dels viticultors majors amb les seues empremtes digitals.

Rellançament d'AL VENT

Coviñas també rellança la línia AL VENT amb versions de Sauvignon Blanc i Ull de llebre, enfocades en un estil modern on la fruita és l'estrela. AL VENT convida als consumidors a eixir de la seua zona de confort, explorar nous horitzons i deixar volar la seua imaginació. Les etiquetes, adornades amb antics aparells voladors, simbolitzen la valentia i la determinació d'aquells que es van atrevir a desafiar la gravetat.

Expansió Internacional i Reforç de l'Equip Comercial

La presentació d'estes novetats coincidix amb la incorporació d'Isidro Rodríguez com a nou director tècnic de Coviñas, qui liderarà l'expansió internacional del celler. "A més de consolidar la nostra oferta en la restauració, la nostra missió és exportar l'essència Coviñas des de Requena al món, marcada per la inclinació a la terra i la passió pel vi", explica Rodríguez.

El pla d'expansió també ha enfortit l'equip comercial, tant a nivell nacional com internacional, amb la incorporació de Francisco Carracero com a nou director comercial. "Hem configurat un equip potent per a enfrontar els nostres projectes. Cadascun d'ells té una trajectòria impecable en el món del vi i compta amb la meua total confiança i la dels nostres socis", afirma Jorge Srougi.

Destacats