Oci

L'exposició gratuïta més gran de Lego arriba a València

Gandia acull durant tot l'estiu la tercera edició d'una de les exposicions més importants sobre el món Lego

Guardar

Exposició de Lego a Gandia (València). Imatge de Majo Vila
Exposició de Lego a Gandia (València). Imatge de Majo Vila

Els amants de les peces Lego estan d'enhorabona, ja que l'exposició més gran sobre el món Lego de la Comunitat Valenciana torna aquest estiu a Gandia. Concretament, es podrà visitar entre l'1 de juliol i el 30 d'agost, de 18.00 a 23.00 hores, amb entrada gratuïta, a l'Espai Baladre de la Platja de Gandia. La tercera edició arriba amb més de 800.000 peces repartides entre les diferents temàtiques i una distribució mai abans creada.

Aquesta iniciativa consisteix en una mostra de maquetes i diorames creats per particulars, la major part pertanyents a l'associació d'aficionats al Lego de València, ValBrick RLUG (Recognized LEGO User Group). Aquestes composicions es podran visitar per temàtiques de la pròpia marca, destacant les sèries: Star Wars, Technic, Programables, Avengers, Trolls, Minecraft, City, Harry Potter, MILS, entre moltes altres. Aquests muntatges estaran exposats en vitrines modulables tancades de diferents grandàries per a evitar la seua modificació o deterioració durant tota la duració de l'exposició.

La mostra està impulsada per GandiaBricks, que naix gràcies a la col·laboració de l'Associació per al Desenvolupament Tecnològic de la Safor, l'Ajuntament de Gandia i l'Associació de Fans Oficial de Lego Valbrick.

Exposició interactiva amb tallers

A més de visitar la mostra, els fans de Lego i els xiquets i xiquetes poden inscriure's en diferents tallers i activitats que es realitzaran durant diferents dies. Entre ells, destaca la LegoTeca, recomanada per a edats entres 5 i 16 anys, on els participants podran muntar tot el que imaginen en un espai exclusiu que comptarà amb milers de peces i una zona de proves, amb activitats i reptes.

Pel que respecta als tallers, s'ha previst el projecte velocitat, en el qual es construirà un cotxe motoritzat amb Lego Spyke; el projecte robot interactiu, on els participants podran construir un robot amb diferents actuacions; el projecte caixa musical, que comptarà amb el regal d'una polybag per als participants; i el projecte automatismes, en el qual s'elaborarà un automatisme domòtic.

Tots aquests tallers requereixen una inscripció prèvia, que es pot realitzar en la pàgina web www.gandiabricks.com.

Destacats