Oci

València acull un nou mercadet amb tots els seus productes a un euro

El Flea Market torna a València este cap de setmana amb un mercat ambulant en el barri de Russafa

Guardar

Imatge del mercat tot a 1 euro / Foto: El Flea Market de Valencia
Imatge del mercat tot a 1 euro / Foto: El Flea Market de Valencia

Este cap de setmana, València es prepara per a rebre novament el Flea Market, un esdeveniment que promet oportunitats úniques de compra amb tots els seus productes al preu d'un euro. Este mercat de segona mà entre particulars es durà a terme el diumenge 25 de febrer en Satchmo Swing School, espai situat al carrer Cabo Jubi nº4, en el barri de Russafa de la capital del Túria.

Des de les 11.00 fins a les 19.00 hores, els i les assistents tindran l'oportunitat d'explorar una àmplia varietat de productes, tots disponibles al preu exclusiu d'un euro. L'entrada a l'esdeveniment és gratuïta a partir de les 18.00 hores, tenint abans el preu d'un euro per a totes les persones excepte per a les menors de 12 anys, que tenen entrada lliure durant tot el dia. Això ho convertix en una opció ideal per a tots aquells que busquen una experiència de compres diferent i accessible.

El Flea Market de València s'ha convertit en un referent per a aquells que valoren la sostenibilitat i la reutilització. És un espai on es fomenta la venda d'articles de segona mà, brindant l'oportunitat de donar una nova vida a objectes que d'una altra manera podrien acabar en el fem. A més, és una excel·lent manera de trobar autèntiques gangues, actuals i retro, i sumar-se a la tendència del consum responsable.

Des de roba i complements fins a llibres, pel·lícules, vinils, làmines, calçat, decoració i joguets, en el Flea Market de València es pot trobar de tot. Els participants poden esperar una àmplia selecció de productes, cadascun amb la seua pròpia història i atractiu únic.

Per als amants de les compres i la cerca de tresors ocults, este esdeveniment és una cita imperdible. Ja siga a la recerca d'una cosa específica o simplement gaudint de l'ambient i les sorpreses que esperen en cada lloc, el Flea Market oferix una experiència única per a tots els que ho visiten.

Destacats