Oci

València acull fins al pròxim diumenge 23 un mercat de roba vintage al pes

Aquest mercat té entrada gratuïta i l'import de la roba que es deurà pagar dependrà del seu pes en kilos

Guardar

Un penja-robes amb roba vintage i de segona mà
Un penja-robes amb roba vintage i de segona mà

València acull durant aquest cap de setmana un mercat ambulant de roba vintage i de peces de segona mà al pes. Es tracta d'un innovador concepte de venda de peces vintage o de segona mà que consisteix en què el consumidor tria les peces que desitja adquirir i a l'hora de pagar-les aquestes es pesen per a saber quin serà l'import total de la compra depenent del pes de les peces.

Així, en aquest mercat ambulant, que se situarà en Spirit València Lindy Hop (carrer Honorat Juan número 6) el preu base són 35 euros per quilo, per la qual cosa el client abonarà l'import d'acord amb el pes total dels productes que vulga comprar.

Aquest mercat ambulant que ofereix més de 10.000 prengues roba vintage i també de segona mà és un pop-up. És a dir, un espai comercial que només es troba en un punt durant un període de temps determinat, i estarà obert fins a diumenge que ve 23 d'octubre.

D'aquesta manera, aquesta tenda té entrada gratuïta i l'horari d'obertura és: el divendres d'11 hores a 14 hores i de 16 a 20 hores; el dissabte de 13 hores a 20 hores i el diumenge de 12 hores 18 hores.

RETHINK, una nova forma de consumir basada en la sostenibilitat

Rethink Vintage és la marca encarregada d'organitzar aquest pop-up de moda vintage en la ciutat de València. Una signatura que aposta per fer un consum sostenible i promou la compra de roba de segona mà a la qual donar una nova vida.

És per aquest motiu que, amb l'objectiu d'aconseguir promoure uns hàbits de consum el pilar fonamental del qual siga la sostenibilitat, porten organitzant des de fa anys vendes efímeres de roba vintage i de segona mà en múltiples ciutats europees.

Destacats