Oci

'Tupper Club' enfronta a Nerea Sanfe, Óscar Tramoyeres i Manu Górriz en la cuina

El programa d'À Punt repta a tres famosos a elaborar receptes molt televisives, este dissabte 24 de març

Guardar

Ricard Camarena, Oscar Tramoyeres, Nerea Sanfe i Manu Górriz en À Punt Tupper Club
Ricard Camarena, Oscar Tramoyeres, Nerea Sanfe i Manu Górriz en À Punt Tupper Club

Com cuinen els televisius Nerea Sanfe, Òscar Tramoyeres i Manu Górriz? Qui té més habilitat en la cuina? Ho descobrirem en el programa Tupper Club este dissabte 24 de març a les 22 hores. Els tres habituals de les pantalles d'À Punt hauran de preparar, no podria ser d'una altra manera, receptes molt televisives.

Són rivals, però no saben contra qui competixen fins que es troben amb el presentador i amfitrió del programa, Ricard Camarena. Els concursants puntuaran les receptes dels altres, però afortunadament, el vot decisiu el tindrà el reconegut xef valencià.

L'humorista i presentador Òscar Tramoyeres prepararà una recepta de canelons de vedella amb espinacs, parmesà i anous per a eclipsar als seus rivals. La seua proposada culinària candidata a guanyar promet, perquè a casa cuina ell. "Si cuina la meua dona, quan entre en la cuina veig la caixa de pizza o el menjar del xinés damunt de la placa de cocció", explica entre riures.

Tramoyeres explicarà com va arribar al món de l'humor, gràcies als seus amics que el van apuntar a un concurs de monòlegs. En la televisió valenciana ha fet d'antenista en À Punt directe, després va participar en Assumptes interns, ha presentat No tenim trellat i el programa de cuina Així dona gust, entre altres. Actualment, està al capdavant del concurs Atrapa'm si pots.

Nerea Sanfe, reportera, presentadora i influencer volia treballar en la tele des de xicoteta. Recorda que posava a les seues amigues com a públic i jugava a presentar el Babalà. No obstant això, cuinar no li agrada molt i als seus pares tampoc. "Els meus pares cuinaven tan malament que en el col·legi jo sempre preferia l'entrepà de les meues amigues. Els meus pares congelaven tots els entrepans de la setmana i els anaven traient. Record a l'hivern posar l'entrepà en el radiador perquè es descongelara. Així, és normal que jo tinga zero passió per la cuina", argumenta.

De tota manera, posarà en marxa tota la seua creativitat i cuinarà en Tupper Club unes albergínies farcides de carn picada i flors comestibles.

L'últim concursant també és conductor de programes i còmic. Manu Górriz competix amb el seu ragú de vedella amb pasta. De formació és enginyer, però l'audiència ho coneix des del seu pas pel programa Comediants, també va col·laborar en Podríem fer-ho millor, i després va presentar el concurs Nyas, coca. Està casat, té dos fills i a casa cuina ell.

Esta setmana el Tupper Club promet diversió i molts riures, a més de consells gastronòmics i receptes televisives.

Arxivat a:

Destacats