Oci

Torrent celebra una gran festa pel Dia de la Mare

Les mares que acudisquen a la festa amb els seus fills i filles rebran una planta com a detall

Guardar

Xiquets jugant en un acte lúdic a Torrent
Xiquets jugant en un acte lúdic a Torrent

Este diumenge 5 de maig, la plaça d'Amèrica a Torrent es transformarà en un espai de celebració i agraïment dedicat a totes les mares de la localitat, amb una gran festa amb motiu del Dia de la Mare. Organitzat per la Regidoria d'Infància i Família, dirigida per M. Ángeles Lerma, l'esdeveniment promet ser una jornada plena d'activitats familiars, sorpreses i un tribut especial a les mares pel seu incansable amor i dedicació.

Des de les 11.00 fins a les 14.00 hores, les famílies torrentines tindran l'oportunitat de gaudir d'un programa especialment dissenyat per a enfortir els llaços familiars i oferir un homenatge merescut a les mares. "És un dia per a celebrar a les mares, per a reconéixer el seu important paper en les nostres vides i per a gaudir d'un temps en família", ha assenyalat l'edil, qui ha fet una crida a totes les mares de Torrent perquè no deixen passar l'oportunitat de ser part d'esta festa.

Programació

Un dels atractius principals serà l'actuació del mag Piter Pardo, qui pujarà a l'escenari a les 12.00 hores per a delectar al públic amb el seu espectacle "Màgia Familiar". Este xou, replet d'humor i trucs sorprenents, està dissenyat per a captar l'atenció tant de xiquets com d'adults, assegurant un moment de diversió i sorpresa per a tots els assistents.

A més, en un gest de suport al comerç local i sostenibilitat, l'Ajuntament ha adquirit més de 1.000 plantes de vivers de la zona, que seran entregades com un detall especial a totes les mares que assistisquen a l'esdeveniment amb els seus fills. Esta iniciativa no sols busca celebrar l'amor matern, sinó també promoure el consum local i la consciència ambiental.

La festivitat també comptarà amb diverses sorpreses preparades per als més xicotets. A més, per a capturar els moments especials del dia, s'instal·larà un fotoreclam en la plaça d'Amèrica, on les famílies podran prendre's fotografies. Al costat d'això, un fil musical amenitzarà l'ambient durant tota la jornada, creant una atmosfera festiva.

M. Ángeles Lerma ha subratllat la importància d'esta celebració: "Hem preparat una jornada plena d'activitats perquè tots puguem passar-ho en gran. És una oportunitat perquè les famílies s'unisquen, compartisquen i creen records feliços, mentre honrem a eixes dones extraordinàries que donen tant per nosaltres cada dia".

La ciutadania de Torrent i de l'àrea metropolitana de València està convidada a participar este diumenge en esta celebració especial, que promet ser un dia inoblidable per a mares, fills i filles, ple d'alegria, entreteniment i, sobretot, molt d'amor.

Destacats