Oci

Torna el Meat Carnival a València, el major festival de carn i brasa d'Espanya

Este esdeveniment gastronòmic se celebrarà en l'antiga estació del Grau de València i comptarà amb 25 restaurants participants

Guardar

Un tros de carn cuinant-se a la brasa en el Meat Carnival de València. Imatge: Meat Carnival
Un tros de carn cuinant-se a la brasa en el Meat Carnival de València. Imatge: Meat Carnival

La ciutat de València acollirà una nova edició del Meat Carnival, "el major festival de carn i brasa d'Espanya". Així ho descriuen els seus organitzadors en la pàgina web d'este esdeveniment en el qual oci i gastronomia es fusionen per a oferir als amants de la carn un espai on degustar les millors propostes de 25 restaurants. Entre ells, destaquen els llocs d'Asadores del Sur, Patatas House o La Croquette. També estaran presents en el Meat Carnival el restaurant Brasa Nostra, Rico Taco o l'hamburgueseria Jenkin's, que compta amb la millor hamburguesa d'Europa el passat 2023.

Així, el Meat Carnival es durà a terme del 23 de maig al 2 de juny i este obrirà les seues portes de dijous a diumenge amb el següent horari: dijous (de 18 a 00 hores), divendres (de 18 a 1 de la matinada), dissabte (de 12 a 1 de la matinada) i diumenge (de 12 a 00 hores). Este esdeveniment gastronòmic se celebrarà en l'antiga estació del Grau de València (avinguda de l'Enginyer Manuel Soto, 11) enfront de l'embull número 4, en el mateix recinte en el qual es munta cada Nadal la Fira d'Atraccions. A més, des de l'organització han destacat que el recinte compta amb 2000 places d'aparcament gratuïtes per als qui assistisquen al festival.

Dins del recinte, els qui acudisquen a este festival podran provar les diferents elaboracions dels més de vint establiments participants i, a més de gaudir de les millors carns, els visitants també podran gaudir d'una zona de fira amb jocs i activitats. Estes estaran dirigides tant al públic infantil com al públic més adult. En este espai, hi haurà des de llits elàstics o jocs d'habilitat i força fins a llocs de cotó de sucre.

Les entrades ja es troben a la venda i el seu preu és de 6 euros que inclou una beguda (on es pot triar entre cervesa, refresc o aigua) i un got reutilitzable dissenyat per "Socarrat Studio". Els menors de 12 anys tenen entrada gratuïta, "llevat que vulguen el got i la consumició", especifiquen des de l'organització del Meat Carnival.

Destacats