Oci

"Titanic" i un menú especial, un pla per a enamorats en Bonaire per Sant Valentí

Els cinemes Cinesa de Bonaire ofereixen una experiència especial amb motiu del dia dels enamorats

Guardar

Una jove gaudeix d'un menú als cinemes Cinesa de Bonaire
Una jove gaudeix d'un menú als cinemes Cinesa de Bonaire

Falten pocs dies per a Sant Valentí i són molts els plans que s'ofereixen en aquestes dates perquè les parelles celebren el dia dels enamorats. Un dels més especials es pot realitzar en el centre comercial Bonaire, concretament als seus cinemes. I és que Cinesa ha preparat una oferta molt especial per a aquelles persones que desitgen celebrar el seu amor gaudint del seté art.

Així, aquelles parelles que s'acosten als cinemes de Bonaire a partir del dijous 9 de febrer podran gaudir d'un menú molt especial compost per una caixa de roses grans, dos refrescos mitjans i l'element més destacat: sis xocolatines Simón Coll amb un embalatge de cors molt apropiat per a l'ocasió.

Aquest menú es podrà gaudir en l'ampli ventall de pel·lícules que ofereix la cartellera de Cinesa, que tindrà importants novetats a partir del 10 de febrer, com la pel·lícula de terror "La niña de la comunión", "Los Fabelman", de Steven Spielberg, o "Ant-Man y la Avispa: Quantumanía", perfecta per als amants dels superherois que, en aquest cas, s'estrenarà el 17 de febrer.

Però una de les novetats més esperades que arriba a la sala de cinema de Bonaire aquest pròxim divendres és "Titanic". Una de les històries d'amor més aclamades de la història torna a la pantalla gran remasteritzada en el seu 25 aniversari. Una ocasió perfecta per a reviure la relació entre Rose i Jack i que, ben segur, tornarà a ser un altre èxit de taquilla com en el seu llançament en 1997.

D'altra banda, també està l'opció de regalar cinema d'una forma molt especial i singular. I és mitjançant les targetes regal que ofereix Cinesa, que estaran dissenyades amb motius especials de Sant Valentí i que poden comprar-se per un import mínim de 10 euros i màxim de 100 euros, un detall únic per a aquelles persones amants de la pantalla gran.

Destacats