Oci

Terra Mítica i Aqualandia inauguren hui la temporada d'adrenalina a la Comunitat Valenciana

Els dos parcs temàtics, situats a Benidorm, obrin amb una àmplia oferta d'atraccions i entreteniment

Guardar

Imatge d'Aqualandia, el major parc aquàtic d'Europa, a la Comunitat Valenciana
Imatge d'Aqualandia, el major parc aquàtic d'Europa, a la Comunitat Valenciana

L'estiu s'acosta i Benidorm es prepara per a rebre als amants de la diversió aquàtica i les emocions fortes. Tant Aqualandia, el major parc aquàtic d'Europa, com Terra Mítica, han obert hui dijous 1 de juny les seues portes i amb això la gran quantitat d'atraccions amb les quals compten aquests dos parcs temàtics de referència en la Comunitat Valenciana i en la resta d'Espanya.

Amb més de 20 atraccions llestes per a l'acció, Aqualandia promet una experiència inoblidable per a tots els seus visitants. Entre les més destacades, es troba Verti-go, el tobogan/càpsula més alt del món, que desafiarà la valentia d'aquells disposats a llançar-se al buit des de les altures. També està Cyclón, una muntanya russa aquàtica que garanteix una dosi d'adrenalina pura en lliscar-se per un enorme embut de més de 20 metres de diàmetre. A més, els clàssics com les pistes blanes i el black hole estaran en perfecte estat per a brindar hores de diversió.

Aqualandia ofereix no sols atraccions emocionants, sinó també una àmplia gamma de restaurants, àrees d'esbarjo i botigues per a satisfer totes les necessitats dels visitants als més de 150.000 metres quadrats d'espai a l'aire lliure.

Des de les 10 hores del matí, de dilluns a diumenge, fins a les 19 hores, el parc estarà llest per a rebre a milers de visitants que anhelen viure experiències úniques en aquest complex aquàtic de renom mundial. La diversió i l'emoció estan garantides per a totes les edats i gustos.

Però això no és tot, perquè al costat d'Aqualandia, Terra Mítica també obri les seues portes per a una temporada d'aventures temàtiques sense igual. Aquest parc, pertanyent al mateix grup que Aqualandia, ofereix més de 30 atraccions que faran volar la imaginació dels visitants.

Una de les novetats més destacades de Terra Mítica és l'espectacle Els somnis d'Egipte, un magnífic xou de gran format que enlluernarà als assistents amb la seua riquesa artística. Serà el fermall d'or perfecte per a una jornada plena de diversió. A més, el parc presenta enguany un nou passatge d'aventures anomenat Crema Troia. Els visitants tindran l'oportunitat de submergir-se en una de les batalles més llegendàries de la història i formar part d'ella en una experiència única.

L'àrea d'Ibèria de Terra Mítica també ha sigut ampliada i ara compta amb una àmplia zona de bany. Allí, els visitants podran gaudir de l'aigua i d'entreteniment refrescant, amb animació, música en viu i actuacions que amenitzaran les càlides jornades estivals.

Per descomptat, les atraccions emblemàtiques de Terra Mítica no faltaran a la cita. La muntanya russa invertida Titánide, que aconsegueix velocitats de més de 100 km/h, Syncope, Tornado, una torre de 100 metres d'altura amb cadires voladores, i el Vol del Fènix, una impressionant caiguda lliure de 54 metres en tan sols 3 segons, continuaran fent vibrar als més valents.

Destacats