Oci

Els Reis d'Orient arriben a Bonaire amb activitats gratuïtes per a tota la família

El Centre Comercial Bonaire ofereix tallers nadalencs i la possibilitat de viatjar al tren del Nadal

Guardar

Els Reis d'Orient a Bonaire
Els Reis d'Orient a Bonaire

Els Reis d'Orient ja han arribat al Centre Comercial Bonaire. I és que fins al pròxim 5 de gener, tots aquells xiquets i xiquetes poden entregar les seues cartes en primera persona a ses Majestats, que estaran situats en la plaça central.

L'horari per a visitar-los serà els dies 28, 29 i 30 de desembre, i el 2, 3 i 4 de gener d'11 a 14 hores i de 16 a 21 hores. Els dies 31 de desembre i 5 de gener, els Reis d'Orient estaran de 10 a 14 hores i de 15 a 19 hores. L'1 de gener de 2023 el centre comercial romandrà tancat.

Aquells xiquets i xiquetes que acudisquen aquests dies a Bonaire, tenen punt de recollida solidària de joguets en el qual poden entregar aquells que ja no utilitzen per als xiquets que més ho necessiten, en col·laboració amb l'ONG Dona'm la mà.

Activitats infantils gratis en Bonaire

Per a oferir una alternativa d'oci i ajudar els pares i mares a realitzar les seues compres, el centre comercial més gran de la Comunitat Valenciana ofereix, durant aquestes setmanes festives, un complet programa d'activitats d'accés gratuït pensat per a tota la família.

Així, els més xicotets de la casa podran fer un viatge al tren del Nadal, situat en la plaça central de Bonaire. A més, per als més creatius, s'han preparat tallers en els quals aprendran a elaborar follets, adorns, marcapàgines o figures nadalenques amb productes reciclats.

Aquesta vesprada, de 17 a 20 hores es realitzaran els tallers de patchwork per a confeccionar amb tela l'estrela que guiarà als Reis d'Orient, i de macramé, en el qual es crearà una estrela polar feta amb fils i nusos.

Demà, d'11 a 14 hores, a més del taller de patchwork, es realitzarà un altre de lettering, en el qual els participants aprendran a escriure el seu nom amb lletres boniques.

El 30 de desembre, de 17 a 18.30 hores, es realitzarà el taller "el meu arbre de Nadal" i el 31 de desembre, de 12 a 13.30 hores, un taller de figures nadalenques. Finalment, el 2 de gener, de 16 a 17.30 hores, es podrà participar en el taller "Vine a pintar el teu Betlem" amb Bureau Vallée.

Arxivat a:

Destacats