Oci

Programació de Halloween 2023 a Gandia: cavalcades, xaranga i discomòbil per als més joves

La festa de Halloween arriba a diferents zones de Gandia com Corea, el Grau o Beniopa

Guardar

Cavalcada de Halloween a Gandia
Cavalcada de Halloween a Gandia

Halloween s'acosta i en la Comunitat Valenciana, la màgia d'aquesta festivitat es combina amb la celebració en una sèrie d'esdeveniments que prometen diversió per a tota la família, sobretot, per als més xicotets de la casa. Un exemple d'això és Gandia, que ha previst un complet programa d'activitats que inclou cavalcades, xaranga i discomòbil.

Les celebracions de Halloween a Gandia començaran en el barri de Corea, que acollirà la XI Cavalcada Solidària 'Nit de les Ànimes', programada per al divendres 27 d'octubre. Aquest esdeveniment busca combinar la diversió de Halloween amb la solidaritat. Els participants han de portar una donació d'un quilo d'aliments no peribles, que s'entregaran a les organitzacions benèfiques locals, com els Franciscans i Creu Roja. A canvi, els organitzadors regalaran llepolies.

La cavalcada començarà a les 17.30 hores des del carrer Tossal, on es realitzarà una "xocolatà" i s'entregaran tant les donacions com les llepolies. El recorregut continuarà per Magistrat Catalá i acabarà en la plaça del Jardinet, on es durà a terme un espectacle infantil amb una discomòbil per a posar fi a la festa.

La presidenta de la Junta de Districte, Inma Rodríguez, agraeix la col·laboració de les falles de la barriada, l'associació de veïns i el Consell dels Joves per la seua implicació en aquesta noble iniciativa que atrau a més persones cada any. A més, s'ha organitzat un taller de maquillatge per a aquells que desitgen donar el toc final a les seues disfresses.

Halloween en Beniopa

Per part seua, en el districte de Beniopa, la celebració tindrà lloc el dissabte 28 d'octubre. Aquesta nit solidària té com a objectiu recaptar fons per a l'Associació Astea, que ajuda a les persones amb trastorn de l'espectre autista de la Safor.

A les 20.00 hores, hi haurà una cercavila pels carrers de Beniopa, seguit d'un sopar a les 22.00 hores. El preu, que inclou despesa de taula i un colpet, és de 10 euros fins al 27 d'octubre, data en la qual augmentarà en 2 euros. A partir de la mitjanit, la gran festa culminarà amb la discomòbil 'Elegant'.

Halloween al Grau

En la zona del Grau, la festa de Halloween està programada per al dimarts 31 d'octubre. Les activitats començaran a les 18.30 hores en la plaça de la Marina, on es realitzarà una cercavila pels carrers del Grau a partir de les 19.00 hores. L'esdeveniment finalitzarà en la mateixa plaça, on hi haurà entreteniment.

A les 21.30 hores, es durà a terme un sopar d'entrepà al carrer, amb un preu de 4 euros per tiquet, que inclou cadira i consumició. A partir de les 23.00 hores, s'entregaran premis a les millors disfresses i es donarà pas a la discomòbil.

Destacats