Oci

El programa "Joaquín el Novato" d'Antena 3 arriba a València

El Museu de les Ciències i l'Hemisfèric són els escenaris del pròxim programa "JJoaquín el Novato" que comptarà amb Pedro Duque com a convidat

Guardar

Pedro Duque i Joaquín a la Ciutat de les Arts i les Ciències
Pedro Duque i Joaquín a la Ciutat de les Arts i les Ciències

Pedro Duque serà el pròxim convidat del programa "Joaquín el Novato", d'Antena 3, en una edició especial que tindrà com a escenari la Ciutat de les Arts i les Ciències. El programa del popular futbolista, que es pot veure aquest dimecres a partir de les 22.45 hores, tractarà al voltant de com és la vida dels astronautes mentre recorren els continguts dedicats a l'exploració espacial d'aquest espai icònic de València.

En aquest sentit, els espectadors podran gaudir d'algunes de les localitzacions exteriors més espectaculars del complex, entre les quals destaquen el voladís nord del Museu de les Ciències i l'anell perimetral de l'Hemisfèric, on es va gravar part de l'entrevista.

En el Museu de les Ciències, Joaquín, de la mà de Pedro Duque, s'anima a pujar al 'Simulador Espacial', que recrea un viatge a l'Estació Espacial Internacional, i experimenten la sensació del 'Cub Gravetat Zero', una instal·lació coberta d'espills en el seu interior, on es projecten imatges reals del cosmos i de la Terra vista des de l'espai.

D'altra banda, el presentador també s'enfunda un vestit d'astronauta que roman exposat en el Museu de les Ciències al costat del recobriment del seient de la nau russa Soyuz TMA, pertanyent al viatge que Pedro Duque va realitzar l'octubre de 2003 i en el qual va desenvolupar la labor d'enginyer de vol i va visitar l'Estació Espacial Internacional durant 10 dies en la "Missió Cervantes".

"Joaquín el Novato" és un programa de televisió presentat pel futbolista Joaquín Sánchez, produït per Proamagna per a Atresmedia i que s'emet en Antena 3 des del 5 d'octubre de 2022 en prime time.

Pedro Duque, Rosario Flores, Ana Milán, David Muñoz, Antonio Resines, entre altres, són alguns dels protagonistes que seran entrevistats en aquesta primera temporada del programa.

Destacats