Oci

La pólvora torna este diumenge a València amb una nova mascletà: hora i ubicació

L'espectacle de Pirotècnia Zarzoso tindrà lloc en el marc de les festes de Sant Jordi que celebra este cap de setmana un conegut barri de l'àrea metropolitana de València

Guardar

Imatge d'una mascletà a València
Imatge d'una mascletà a València

El Barri de Sant Jordi d'Alfafar es troba immers en un cap de setmana festiu amb un atractiu programa replet d'activitats. Tots els veïns, veïnes i visitants poden gaudir des del divendres 26 fins al diumenge 28 d'abril d'unes festes úniques que ompliran este municipi de l'àrea metropolitana de València d'alegria, música i tradició. Jocs infantils, actuacions musicals, pirotècnia i una degustació gratuïta de paella protagonitzen la programació en honor a Sant Jordi.

I per a celebrar-ho, la pólvora, el baluern dels petards i la inconfusible olor a fum no podia faltar a la cita. Este diumenge, València vibrarà amb una nova mascletà. En concret, totes les persones interessades a acudir hauran de desplaçar-se fins al cor d'este barri d'Alfafar per a gaudir de l'espectacle pirotècnic a càrrec de la Pirotècnia Zarzoso. La mascletà, que posarà el colofó a les festes, es dispararà a les 14 hores.

Després d'una mascletà que farà desbordar de goig, festa i emoció, el comité organitzador de les festes del Barri de Sant Jordi ha organitzat una degustació gratuïta de paella per a totes les persones que decidisquen acudir per a gaudir de l'espectacle pirotècnic. Un fermall final en format gastronòmic per a tancar un dels millors plans d'este cap de setmana a València.

Programa d'activitats de dissabte i diumenge

Després d'un primer divendres amb un espectacle infantil i una nit plena de riures i màgia, este dissabte 27 d'abril comença amb diferents jocs tradicionals per a tota la família en la plaça Corts Valencianes i una cercavila que omplirà d'ambient musical i color els carrers del barri al migdia.

Esta vesprada, a les 18.45 hores, es durà a terme una jornada cultural amb la participació del grup musical Daray, aixó com la reunió de diverses associacions locals per a promoure l'intercanvi cultural i l'esperit comunitari. La nit culminarà amb l'actuació musical del duo XXL a partir de les 21.30 hores amb el seu habitual repertori variat.

El diumenge 28 d'abril serà el punt àlgid de les festes amb la mostra de folklore valencià "Saraó de primavera", organitzat per Sota del Mareny, a les 12.00 hores, una oportunitat per a celebrar i preservar les tradicions de la regió. Encara que el vertader protagonista del dia serà la mascletà que farà vibrar a Alfafar a partir de les 14.00 hores, amb la seua posterior degustació imprescindible de paella per a acomiadar un cap de setmana festiu inigualable.

Destacats