Oci

El Pirata Beach Fest porta el major desembarcament d'artistes a Gandia

57 bandes de rock, rap, mestissatge, fusió i indie acompanyaran a Robe, cantant d'Extremoduro, del 14 al 17 de juliol

Guardar

Pirata Beach Fest de Gandia
Pirata Beach Fest de Gandia

El Pirata Beach Fest es prepara per a desembarcar a Gandia després de dos anys de pandèmia. I ho farà en una quarta edició que comptarà amb 57 concerts de primer nivell, destinats a tota mena de públics, del 14 al 17 de juliol. Gràcies a una inversió total d'1,3 milions d'euros, el festival porta amb si una sèrie de millores i modificacions que faran d'ell un dels esdeveniments amb major projecció a escala estatal.

El festival comptarà amb cuatre escenaris i la participació de 57 bandes que engloben estils com a rock, rap, mestissatge, fusió i indie. Aquest gran elenc d'artistes es dividirà en quatre dies, arribant a 15 actuacions per dia en el recinte de Pirata Beach Fest i quatre diàries en la nova zona d'oci de l'acampada situada en el recinte firal.

La fi de festa, serà el diumenge 17 de juliol amb un concert molt especial de Robe, líder de la reconeguda banda Extremoduro. En el cartell destaquen grups com Kase.O, SFDK, Nil Moliner, Rayden, Los Chikos del Maíz, Camela, Mago de Oz, La Fúmiga, Miki Nuñez, Ciudad Jara, Despistaos o Doctor Prats. Amb un 25% d'artistes valencians, Pirata Beach Fest es caracteritza per la seua implicació en la cultura musical de la terra, donant cabuda a grups valencians de gran èxit com a emergents.

Zona d'oci amb accés públic gratuït

Cada jornada s'iniciarà amb activitats dirigides al benestar i salut, com a tallers de ioga, pilates, meditació i relaxació o connexió amb la naturalesa. El dijous, divendres i dissabte es realitzarà una cercavila amb diferents formacions de batucades per a donar pas als concerts d'aquesta zona a partir del migdia i fins a les 18 hores.

Concerts de més de 15 grups de primera línia que es podran gaudir de manera gratuïta. Qualsevol persona podrà assistir a ells sense cap cost i podrà gaudir de les instal·lacions condicionades per a aquesta ocasió.

Per a aquelles famílies que accedisquen a aquesta zona i tinguen fills, el recinte comptarà amb diferents elements per als més xicotets com castells inflables, parc de boles, bodi paint, canta jocs i animadors infantils.

La zona es completarà amb una llançadora constant d'autobusos a la platja de Gandia, un mercat ambulant artesanal i una àrea de Foodtrucks, on s'oferirà una variada gamma de productes alimentaris amb opcions per a celíacs, vegetarians i vegans.

Les expectatives pel que fa a aforament ronden els 65.000 assistents i l'impacte econòmic està xifrat en més de 3,5 milions d'euros.

Cartel del Pirata Beach Fest 2022
Cartell del Pirata Beach Fest 2022

 

Arxivat a:

Destacats