Oci

Paterna obri el termini per a participar en la Cordà del 9 d'Octubre

Guardar

La Cordà de Paterna. Imatge de La Cordà de Paterna en Facebook
La Cordà de Paterna. Imatge de La Cordà de Paterna en Facebook

L'Ajuntament de Paterna (València) ha obert el termini per a participar en la Cordà que celebrarà amb motiu dels actes commemoratius del 9 d'Octubre, Dia de la Comunitat Valenciana.

L'espectacle pirotècnic tindrà lloc en el 'cohetòdrom' de Paterna, durant la matinada del dissabte 8 d'octubre al diumenge 9 a la una del matí.

Aquest acte de foc, que l'equip de govern va recuperar en 2018, forma part del programa d'esdeveniments que organitzen totes les entitats festeres al costat de l'Ajuntament per a aquesta data assenyalada, ressalta la regidora de Turisme, Cultura i Foc, Teresa Espinosa.

Com a novetat enguany, en la programació s'emmarquen les tirades de menors en les categories Querubí, Infantil i Juvenil, que tindran lloc el dissabte 8 a les 21 hores.

Les inscripcions romandran obertes fins al 22 de setembre en la web de la Regidoria de Turisme, Cultura i Foc de Paterna. Els requisits per a participar són estar en possessió del carnet CRE (Consumidors Reconeguts com a Experts) i empadronat a la ciutat.

Es podran realitzar reclamacions a partir del dia 23, quan es publicarà el llistat provisional, fins al dimecres 28 de setembre, a través del correu electrònic '[email protected]'.

El dijous 29 de setembre, a les 12 hores, es publicarà el llistat definitiu, després del que a les 13.30 hores es realitzarà un sorteig en línia a través del canal de YouTube de l'Ajuntament, amb la posterior publicació de la llista d'admesos i 30 reserves.

Destacats