Oci

El Halloween més terroríficament divertit en el Centre Comercial Aqua de València

Les activitats de l'Aqua per a aquest Halloween estan programades al llarg de la vesprada del pròxim 28 d'octubre, de 17:00 a 21:00 hores

Guardar

Carabasses de Halloween
Carabasses de Halloween

El Centre Comercial Aqua de València acollirà activitats lúdiques per a xiquets la vesprada del pròxim divendres 28 d'octubre amb un horari de 17:00 de la vesprada a 21:00 de la nit. Aquest centre comercial se suma així a altres iniciatives com la del centre comercial Arena o el Saler els quals també han decidit implementar activitats destinades al sector infantil de cara a la celebració de Halloween.

La festa del Truc o Tracte, destinada als més xiquets

L'Aqua Multiespai ja ha organitzat recentment un altre tipus d'activitats destinades al sector juvenil per a incentivar les visites als seus grans magatzems: per exemple, la visita del youtuber Cacho01 per a jugar al FIFA23 en el recentment estrenat establiment de MediaMarkt. No obstant això, aquesta activitat anava orientada a un segment de l'adolescència i no a l'infantil. La festa del Truc o Tracte, en canvi, cerca guanyar-se als més xicotets de la casa perquè passen una vesprada "terroríficament divertida".

Així, una de les activitats programades consisteix un servei gratuït de pinta cares "per a completar la teua disfressa". Aquest servei estarà situat al costat del punt selfie per a facilitar i convidar a tot aquell que passe pel maquillatge a fer-se una foto i poder rememorar així una jornada "terroríficament divertida".

Arxivat a:

Destacats