Oci

Paella gegant, espectacles i descomptes en la Fira del Comerç de Rafelbunyol

Torna una nova edició de FirALEC a Rafelbunyol. Descobreix tot els detalls sobre aquesta fira del comerç local

Guardar

Imatge d'una paella gegant
Imatge d'una paella gegant

Rafelbunyol acull una nova edició de FirALEC, una fira del comerç local en la qual veïns i visitants podran gaudir d'una àmplia varietat de productes amb increïbles descomptes i promocions. Es tracta de la segona vegada que aquesta localitat valenciana de l'Horta Nord acull aquesta fira i, després de l'èxit de l'edició anterior, des de la Regidoria de Comerç de l'Ajuntament de Rafelbunyol, juntament amb l'Associació Local d'Empreses i Comerços (ALEC), s'ha apostat per repetir-la.

Aquesta fira se celebrarà, al carrer Magdalena de Rafelbunyol, els dies 6 i 7 de maig de 2023, amb una oferta comercial, d'hostaleria, gastronomia i activitats culturals que no deixarà a ningú indiferent. I és que en aquesta nova edició de FirALEC participaran més d'una vintena de comerços d'alimentació, roba, complements, oci i serveis.

Sens dubte, una oportunitat única per a, d'una banda, promocionar el comerç local, i per un altre gaudir dels increïbles descomptes i promocions que trobareu en aquesta fira. Com ha explicat l'alcalde de Rafelbunyol, Fran López, "amb aquesta fira, continuem apostant per l'impuls del comerç local, ja que és el motor per a mantenir l'economia local, crear ocupació i enfortir la identitat i cultura de Rafelbunyol".

Finalment, cal destacar que aquesta fira es completarà amb xarrades, espectacles musicals i de dansa, demostracions i fins a una paella gegant, gràcies a la qual es repartiran racions entre les persones assistents.

"Fomentar el comerç de proximitat és una de les nostres prioritats i va en la línia de les campanyes que ja hem posat en marxa i que ha tingut molt bon acolliment entre la població, com és el cas de les tres edicions del Bo Comerç Som Rafelbunyol", ha conclòs l'alcalde.

Així, no ho penses més, i els dies 6 i 7 de maig, acosta't fins a Rafelbunyol per a gaudir de tot el que té per a oferir-te la segona edició de FirALEC.

Destacats