Oci

Sueca dona la benvinguda al Nadal amb una gran festa

Aquest divendres tindrà lloc l'encesa de l'arbre de Nadal i de la il·luminació de la ciutat, que s'ha ampliat i renovat

Guardar

Arbre i llums de Nadal a Sueca
Arbre i llums de Nadal a Sueca

Els dies més especials de l'any arriben a Sueca amb la tradicional encesa de les llums de Nadal, un acte que enguany arriba amb un espectacle de llums, animació i moltes sorpreses per a aquelles persones que s'acosten a gaudir d'aquesta tradicional activitat. Així, tant l'encesa de les llums com de l'arbre de Nadal tindrà lloc aquest divendres 2 de desembre a les 19 hores en la plaça de l'Ajuntament.

Una gran festa que comptarà amb focs artificials, música en directe, personatges d'animació que repartiran dolços nadalencs als més xicotets de la casa i un espectacle de neu artificial. A més, es podrà visitar el Betlem que habitualment s'instal·la en la plaça.

Una de les novetats pel que fa a l'arbre, és que enguany es podrà accedir al seu interior. En el cas de la il·luminació, s'ha ampliat i renovat, instal·lant-se en diferents punts de la ciutat.

Compres de Nadal al comerç local de Sueca

Juntament amb l'encesa de les llums que donen inici a les festes nadalenques, des de l'Ajuntament s'impulsarà la campanya per a fomentar les compres en el xicotet comerç local. Per a això, els personatges Mickey i Minnie repartiran globus amb l'eslògan 'En Nadal, acosta't al comerç local' a tots els xiquets que acudisquen aquest dia, a fi d'animar a la ciutadania al fet que compre els seus regals en aquest municipi de la Ribera Baixa, ajudant així als veïns i veïnes propietaris dels negocis.

Entre altres activitats per a dinamitzar el comerç local, en els pròxims dies els comerços repartiran cartes per a demanar els regals de Papa Noel i s'instal·larà una pista de patinatge i un photocall.

"Aprofitarem l'encesa de les llums per a continuar promocionant la campanya de compres en el comerç local que vam iniciar fa unes setmanes titulada 'A Sueca compra + per -'. El nostre objectiu és convidar i recordar als nostres veïns que si compren a Sueca contribueixen a tindre viva la nostra ciutat", afirma la regidora Manoli Egea.

Destacats